#SBB2015 | Sepetang Bersama Blogger 2015 masuk Astro Awani !


Wahhhh, curlas kau DenaiHati !

Haritu kan Aten ada cerita kt blog mengenai event Sepetang Bersama Blogger 2015 kann ( klik SINI ) Dan harini Astro Awani telah menjadikan #SBB2015 satu slot disiarkan di televisyen. 

Wahhhh, hebatttt penangan #SBB2015 kann. Aten very very the sure semua blogger yang join event tu akan tengok ni dan carik muka masing-masing termasuk Aten. Iphone 6 Aten pun tumpang glemer tau. Hhahaha.

Tu je nak cakap. Goodjob DenaiHati, well done kt semua bloggers yang join. Korang memang havoc ! Muah ciked :*

2 comments.. read them below or add one

Uncle Zuan Uncle Zuan 27 June, 2015
ada la sikit terselit muka kita. itu pun time tengah makan. nampak gelojoh di situ haha