KFC Belanja Snack Plate Untuk yang dah Lengkap Vaksin

Haritu Aten terbaca di twitter, KFC Malaysia akan belanja 1 Snack Plate untuk mereka yang dah lengkap 2 dos vaksin. Kira kita beli 1 Snack Plate then akan dapat 1 Snack Plate percuma KFC belanja. Kira ok la kan bayar untuk sorang makan tapi boleh makan untuk 2 orang. Hehhe

Apa lagiiii Aten terus lah bukak website KFC hahaha. Benda free ni memang kena laju sebab orang Malaysia memang suka benda free jadi mesti cepat habis punya


Kebetulan Aten depan laptop bukak terus bukak website KFC. Allahuuu kena tunggu giliran pulak. Hahaha. Memandangkan Aten sejenis yang gigih, Aten pun tunggu lah. Hahah.

Lepas dah sampai giliran korang, korang kena tekan log masuk. Kat sini korang boleh daftar baru details korang melalui email takpun log masuk melalui Facebook. Lepas dah berjaya sign in, korang kena isi nama penuh macam IC, no telefon dan upload sijil vaksin korang yang dah lengkap 2 dos dekat website. Jangan risau, sijil vaksin tu untuk pengesahan je, lepastu akan auto delete. 


Lepas dorang dah sahkan sijil vaksin korang, korang akan dapat kod promo unik. Korang boleh pilih sama ada untuk Self Collect ataupun Delivery. Aten prefer Self Collect. Boleh jalan-jalan + boleh mintak tukar ayam mana yang Aten tak suka. Hahah. Mudah je nak redeem ni.

Tapi dorang ada hadkan sehari berapa banyak orang Malaysia boleh tebus. Jadi, korang kena redeem awal2 ye. Aten redeem minggu lepas pukul 7 pagi jadi giliran untuk masuk dalam website KFC tu ambik masa 4 minit je. Hehhehe.

Good luck semua yang nak redeem! Thank you KFC Malaysia :D

Post a Comment

4 Comments