Movie Review | Cinderella ( 2015 )


Sinopsis Cinderella :

Mengisahkan tentang seorang perempuan yang telah kehilangan ibunya semasa dia kecil. Bapanya telah berkahwin dengan perempuan lain dan mendapat 2 kakak tiri. Selepas kematian bapanya, mak tiri dan kakak tirinya telah melayannya dengan teruk. Nasib Ella berubah apabila dia berjumpa dengan putera raja di hutan.

Trailer Cinderella : 


Review Aten :

Cerita yang Aten tunggu-tunggu ! Dari hari selasa book dah tiket. Hehehe. Kalau Aten tak buat review ni, Aten sure ramai yang tau jalan cerita dia cemana. Selalu masa kecik-kecik, biasa tgk versi kartun je kann. Tapi Cinderella ni versi manusia. Ternyata tak mengecewakan Aten. Memang best ! Hero heroin handsome kacak bergaya. Hihi. Daripada 10 bintang, Aten bagi 9 bintang ! Yeahhhh Jom tengok sesama korang :D hehehe

Post a Comment

5 Comments

  1. Nak tengokkkk. Suka cerita macam ni.

    ReplyDelete
  2. atin da tgok ke? wahh ! kene tgokk ni

    ReplyDelete
  3. Esok nk tgk cite ni..bersungguh ajak kawan klua

    ReplyDelete
  4. I'm 24 and I enjoy watching fairytales.. hehehe...
    :D

    ReplyDelete