Aku, Seorang BLOGGER !


Terangkan secara ringkas peranan anda sebagai seorang blogger kepada orang sekeliling anda , masyarakat dan negara .. Apakah isu yang ingin tekankan terutama sekarang ini !

Mesti lah isu yang Aten akan tekankan bermanfaat utk semua orang. Contoh mcm kesihatan. Ramai je yang tak sedar lagi mengenai kesihatan tubuh badan yang Allah pinjamkan kt kita.

Jika anda mampu dapat pendapatan dari blog sehingga ribuan ringgit , apakah anda akan berhenti bekerja dan menjadi blogger sepenuh masa. Apakah bisnis yang akan anda lakukan sebagai Backup Plan masa depan ?

Yes, why not! Berhenti kerja dan jadi full time blogger. Backup plan? InsyaAllah akan bukak bisnes kesihatan dan nak tolong orang sihat. Lagi pun sekarang Aten belajar dalam course bisnes. Why not bukak kedai sendiri kan. Wish me luck! 

Ceritakan sedikit mengenai harapan anda sebagai seorang blogger terhadap dunia blog ini ?

Harapan Aten dalam dunia blog ni Aten dapat banyak kawannnnn yang boleh Aten kongsi cerita. Taknak kawan yang tikam belakang, cakap belakang. Aten perlukan kawan yg berkualiti dan bukan kuantiti. Kalau banyak kawan tapi tak boleh tolong kita tak guna jgk kann? Dah famous nnt dah fofular, ingt orang yang sama-sama susah ngn kita dulu. Jangan lupa diri :')

Post a Comment

8 Comments

  1. saya singgah dari segmen sama..moga harapan tu tercapai..InshaaAllah..
    http://duniakita94.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Aten.. Salam kenal! ^_^
    Datang melawat dari segmen sama..
    Semoga segala cita2 & impian aten tercapai ye.. Amin..^^,
    Btw, done follow sini..
    SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

    ReplyDelete
  3. salam aten, akak datang buat kacau kat sini...he he he, akak datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  4. Salam kenal buat aten
    Mai dari blog E.ben jugak nie..
    InsyaAllah..Amenn

    singgah ler blog khaty
    http://khatyaiman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Aten,
    memang bestkan kalau ada duit banyak, boleh wat modal bukak bisnes sendiri... taklah stress jadi kuli he hehhe... salam kenal dari segmen ben ashaari.

    ReplyDelete
  6. Salam.. menarik cita-cita dan impian kamu tu... semoga menjadi kenyataan

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan..selamat bersegmen

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete