#LZDMYRevolution - Online Revolution Lazada 2016

Tolong klik ni sekarang jugak ! Tolong la klik kalau rasa nak shopping dengan harga yang menarik ! http://www.lazada.com.my/online-revolution/
Korang pernah dengar "Online Revolution""Online Revolution" merupakan jualan dalam talian terbesar di Asia Tenggara, dengan penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan antarabangsa. Acara selama sebulan ini yang akan bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 .“OnlineRevolution” 2016 merupakan yang kelima semenjak pelancarannya pada 2012.
Tema untuk jualan “Online Revolution” pada tahun ini ialah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia. Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution”pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi. “OnlineRevolution” 2016, yang bertemakan “Jenama untuk Semua” adalah bertujuan untuk memperdekat lagi jurang antara jenama dan pengguna. Kami menawarkan jenama-jenama ini dengan akses tanpa had kepada para pengguna yang berada di luar bandar-bandar metropolitan sementara kami juga memudahkan para pengguna untuk mengakses lebih daripada 1000 jenama kegemaran rakyat Malaysia.
Dengan “Online Revolution” 2016, terdapat lebih daripada 500 000 tawaran, termasuklah berbagai-bagai tawaran yang mengagumkan dari jenama tempatan dan antarabangsa, termasuklah pelancaran barangan berjenama yang eksklusif.  Lazada Malaysia juga akan menampilkan promosi dari pelbagai rakan pemasaran dan korang berpeluang untuk memenangi hadiah penerbangan percuma dari AirAsia BIG;termasuklah tawaran istimewa dari DiGi, Maxis, Domino’s Malaysia, Caltex, HSBC, CIMB, TGV Cinemas dan Maybank semasa “Online Revolution” 2016. Menarik kan?
btw, thanks Lazada for the lovely Parcel of Joy! <3
Selamat shopping gais! Korang ada sebulan untuk membeli dengan tawaran harga yang menarik. Jangan lupa download apps Lazada di smartphone korang untuk shopping yang lebih mudah :D

3 comments.. read them below or add one

I N A  A I N A A I N A A I N A A 13 November, 2016
Perghhhh gila ena tengok! Boleh melayang duit ena malam ni usya lazada.. hehehe
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 15 November, 2016
love your parcel of joy... heheh and yes, i went shopping and found some good deals there....
Uncle Zuan Uncle Zuan 15 November, 2016
dah lama tak shopping kat lazada!