Bisnes Kad Premium Fatin Bella


Tadaaaaaa! Business card baru Aten ! Cantik tak cantik tak? Hehehe

Alhamdulillahhh Aten antara 10 blogger yang mendapat tajaan business card dari Encik Haru. Terpilih pun sebab Aten ke Sepetang Bersama Blogger (#SBB2016) yang dianjurkan oleh Denaihati Network. Syukur sesangat sebab business card Aten yang sebelum ni memang dah nak habis. Hukhuk. Haru ni merupakan rakan facebook Aten. Tak pernah jumpa tapi peramah sesangat. 

Encik Haru merupakan pemilik blog www.cdiqlife.com . Basically blog Haru banyak menceritakan mengenai business yang dijalankan oleh beliau termasuklah meng-design business card untuk bloggers dan flyers atas permintaan. Ohh, kalau nak tau rahsia-rahsia dan tips-tips perniagaan, korang haruslah meng-klik blog beliau.

Korang nak ada business card sendiri?
Nak business card yang cantik mantik berkilat-kilat macam Aten tu?
Haaaaa, meh meh klik www.cdiqlife.com untuk tempah business card mengikut tema apa yang korang nak. Encik Haru akan sabar melayan kerenah korang macam Aten sebelum nak dapat business card. Heheheh. Takpun, nak lagi senang engkorang add je Encik Haru di facebook beliau https://www.facebook.com/haru.elie . Kalau agak-agak friendlist korang tu dah penuh, PM je facebook beliau okehh? Nanti mesti dia reply punya :D

1 comment... add one now

Pisyek Kumar Pisyek Kumar 23 April, 2016
Untungla dapat kad tajaan haru. Pisyek tak sempat nak apply. lol.