Tudung Nora Danish - Tudung Artis Malaysia #OwlbyND



ND BLOSSOM FOR US

Tadaaaaaa!

Pagi-pagi lagi korang dah kena tengok muka Aten kan. Sebenarnya Aten nak tunjuk tudung baru Aten tu. Cantik tak? Cantik tak? Hehehe


Kenal tak Nora Danish? Tipu lah kan kalau taktau. Artis comel dan popular tu. Sekarang artis pun dah buat 2 3 kerja. Atas saranan menteri kita lettuew. Hashtag 2kerja. Kita bila lagi? #2kerja Hikhik


ND LOVE ME NOT



#OwlbyND . Salah satu brand yang makin menaik. Owl by Nora Danish ada corak tudung yang cantik dan lembut warnanya yang sangat sesuai untuk dipakai harian oleh semua wanita. Kotak tudung pun dah cantik. Rasa macam Nora Danish yang hadiahkan tudung tu pulak kt Aten. Hehehe. Material yang sangat lembut yang membuatkan Aten sangat selesa bila pakai lama-lama. Suka sangat !



Selain shawl, #OwlbyND ada jugak square hijab. So, sape-sape yang tak reti pakai shawl boleh lah beli square hijab. Sape yang tak reti pakai square hijab, memang akan pakai shawl dari Owl by Nora Danish ni. Hehehe



Thanks to photographer Aten a.k.a tunang Aten, Feeq untuk semua gambar yang cantik-cantik ni. Hehehe. Sape nak book studio ke nak photographer/videographer boleh contact Feeq di 016 666 4034 .

Tunggu apa lagi gais? Jejomssss cuci mata di Facebook [ SINI ] dan Instagram [ SINI ] . Jangan lupa like, follow dan beli tau ! Muah manyakkk :*

3 comments.. read them below or add one

Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 16 February, 2016
Memang cantik la aten yang pakai..
Sally Samsaiman Sally Samsaiman 17 February, 2016
design dia mmg rare semua kan...suka gak tgk tapi belum rasa nak beli..hahaha