Cafe Berkonsepkan Garaj , The Garage KL

Tahun 2016. Tahun baru. Style baru. Gaya baru. Semua lahh nak baru senang cerita. Hipster gituhhh. Hehehe

Pernah dengar cafe berkonsepkan garaj? Aten dengar pasal mende ni setakat dengar je lah. Tak pernah pun pergi cafe cenggini. Hahahaha

Nak tau cemana cafe berkonsepkan garaj ni cemana? Meh tengok bawah ni :p





Style kan? Cemana laaaa dorang boleh terpikir nak buat cafe berkonsepkan garaj ni. Kt dalam kepala otak Aten ni pikir idea nak update apa kt blog je hari-hari #Ehh hhehehe


Haaaa, ni laa nama cafe tu. Gaffe & Co. Jom tengok dekorasi dalam cafe Gaffe & Co niii







Aten suka gilaaa dengan konsep dan dekorasi dorang ni. Kreatif bebeno. Bersepah lah patung Star Wars dalam kedai ni. Bantal pun Star Wars. Hahaha. Siap ada surau lagitu. Bagus-bagus. Hehehe

Sekarang jom tengok makanan apa yang dorang sediakan pulak. Mohon semua meng-sado-kan diri bila tengok makanan dan minuman yang dorang sediakan okay. Hehehe

Readyyyyyyyyy....











Haaaaa tu baru makanan tau, meh tengok air yang dorang sediakan. Yang paling last paling sedap okeh :p




Terliur tak? Aten time tulis entry ni jangan cakap lah. Berkriuk-kriuk perut bunyi menahan lapar. Rasa macam nak pergi terus lepas entry ni siap. Hahahaha. Sabar Aten sabarrrrrr ! 



Nahhhh, Aten siap bagi menu lagi. Tengok nak makan apa lepastu bawak duit secukupnya okay. Hehehehe


Siap ada kedai gunting rambut lagi wehh ! Meh meh sape nak potong rambut ala-ala hipster meh datang sini. Hehehe



Bas yang telah di-hipster-kan ! Hahahaha. Dorang gunakan bas tu untuk menjual barang-barang seperti pakaian, alat permainan, perfume dan macam lagi. Kreatif sungguh ! :'D


Terima kasih Projek Hipster sebab invite Aten makan sini. Hehehe. Jangan lupa like page dorang tau. Muah manyakkk :*

0 comment... add one now