Kekal Cantik dan Menawan dengan Salina'z Herbs



Hi kesayangan ! 

Sape kt sini yang nak cantik dan menawan cuba angkat tangan ! Yeahh mesti semua nak kann? Termasuk lah Aten lah. Yelaaa Aten comel je. Belum cantik lagi #Ehh ! hehehe



Haritu Aten dan bloggers yang lain berada di event Salina'z Herbs Bloggers Day di Alamanda. Korang pernah dengar tak produk Salina'z Herbs? Kalau korang nak tau, produk Salina'z Herbs ni dah ada dalam pasaran 8 tahun dah tau. Korang boleh dapatkan produk Salina'z Herbs ni di Pusat Membeli Belah Alamanda, Putrajaya. Kini Salina'z Herbs mempunyai lebih dari 15 produk di bawah jenama Salina'z Herbs.

Antara produk Salina'z Herbs :

  • Perfect White Slym ( minuman tambahan Kolagen )
  • Slimax White Cafe ( Kopi )
  • Corong Resdung
  • Minyak Kelapa Dara 
  • Mandian Mujarab
  • Pencuci Wanita
  • Jus Kembali Dara
Produk diatas meupakan antara produk yang mendapat sambutan hangat di pasaran sesuai untuk kecantikan luaran dan kecantikan dalaman. Harga yang ditawarkan pulak bermula dari RM19.00 sehingga RM150.00 sesuai dengan khasiat yang diberikan.

Produk keluaran Salina'z Beauty adalah produk yang dihasilkan dari ramuan semulajadi dan kaya dengan pelbagai ramuan herba asli yang dijamin hala dan selamat digunakan untuk wanita dari semua peringkat umur dan mendapat kelulusan KMM.


Kebaikan Jus Kembali Dara :

 - Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur
 - Menaikan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok dan anjal
 - Menyuburkan rahim & peranakkan wanita (baik untuk wanita yang sukar
   mendapatkan zuriat)   
 - Menegang & mencerahkan kulit
 - Melambatkan proses menopaus
 - Memberikan tenaga dalaman wanita
 - Meningkatkan sistem imunisasi
 - Mengurangkan senggugut
 - Menambahkan keinginan seksual wanita & mengeratkan hubungan suami 
   isteri
 - Sesuai untuk semua wanita sebelum atau selepas rumahtangga
 - Membantu mengatasi masalah keputihan
 - Mengetat dan mengecutkan rahim (bagi wanita lepas bersalin)
 - Menguatkan otot faraj dan mengetatkan faraj
 - Menambah kolagen dalam badan
 - Mencantikan kulit dan nenaikan seri wajah
 - Membantu menghilangkan bau badan
 - Menyeimbangkan dan mengawal kelembapan vagina
 - Membantu wanita dari dijangkiti penyakit kelamin yang disebabkan oleh
   jangkitan fungus dan bakteria    


Kebaikan Slimax White Coffee :

- Membantu melangsingkan badan
- Membantu merendahkan kolesterol
- Membantu mencerahkan kulit
Membantu merawat penyakit
Membantu masalah rambut
- Membantu masalah insomnia
- Membantu mengurangkan sakit sendi & otot
Membantu menambah tenaga


Kebaikan Minyak Kelapa Dara :

- Mengatasi masalah migraine
- Mengatasi masalah resdung
Mengatasi masalah sembelit
- Mengatasi masalah ruam lampin
Mengatasi masalah psoriasis
- Mengatasi masalah alahan makan & ezima
- Mengekalkan berat badan ideal
Melembutkan rambut
- Membantu mencairkan kahak & melegakan pernafasan


Kebaikan Feminine Wash :

Mengembalikan kewanitaan
- Merapatkan otot vagina yang longgar selepas bersalin
- Membantu mengatasi masalah keputihan
Membantu mengatasi masalah kegatalan
- Membantu mengatasi masalah berbau akibat daripada bakteria
- Memelihara keseimbangan pH
Memberi kesegaran & keselesaan sepanjang hari


Kebaikan Putri Drink :

Meningkatkan keinginan seksual
Meningkatkan kesuburan wanita
Mengimbangi hormon
Membantu mencerahkan kulit
Menghilangkan kedutan pada kulit
Membantu menegangkan kulit
- Membantu mencantikan & menggebukan kulit
Membantu menambah tenaga


Untuk maklumat lanjut :

Salina'z Herbs / Salina'z Beauty 
Nor Salina Abd Sani ( 019-2796949 )
Email salinazherb@ymail.com

Cawangan Salina'z Herbs / Salina'z Beauty

Shah Alam
No 10 Tingkat 1, Alam Budiman, Seksyen U10, Shah Alam.
Putrajaya 
No 26A, Tingkat 1, jalan Diplomatik, Presint 15, 65025 Putrajaya.
K03, Pasar Awam, Presint 16, Putrajaya.

K08, Lower Ground, South Area,
Alamanda Shopping Centre,
Jalan Alamanda, Presint 1, Putrajaya


{ 9 comments.. read them below or add one }

Mohd Shahril Fawzy Mohd Shahril Fawzy 16 December, 2015
Good products. Boleh la support local products :)
Shiqin Sunshine Shiqin Sunshine 16 December, 2015
Woahh produk slim pon ado hehe
Shiqin Sunshine Shiqin Sunshine 16 December, 2015
Woahh produk slim pon ado hehe
Nur Misnan Nur Misnan 17 December, 2015
produk yang bagus dan sedap diamalkan terutama
jus dara dan kopi.. mabelos
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 18 December, 2015
suka gambar yg last sekali tu...heheheh
Mama Darwiish Mama Darwiish 18 December, 2015
putri drink gold tu memang best aten...