Movie Review | Avengers : Age of Ultron ( 2015 )


Sinopsis Avengers : Age of Ultron :
Mengisahkan tentang Tony Stark cuba untuk mengaktifkan program pengaman namun apa yang terjadi tidak seperti yang mereka sangka. Mereke ( Avengers ) perlu membuat sesuatu agar Ultron tidak melakukan sesuatu rancangan yang buruk di Bumi.

Trailer Avengers : Age of Ultron :


Review Aten :


Thorbaekkkk ! Aten dah lah suka gilerrr cerita bergenrekan aksi ni. Hehehe. Aten g tgk ngn K semalam dan dapat hadiah dari K lagi patung feveret karakter Aten dalam Avengers ni iaitu Captain America. Heeee. Maceh K. Muah ciked ! Aten bagi 8.5 bintang dari 10 bintang. Avengers ni merupakan sambungan Avengers yang poertama. So, kalau korang tak tgk yang pertama, memang akan krik krik sket lah. Hehehehe. Grafik memang cantik gilakk. Power dorang ada smpai boleh terangkat lah satu bandar ni. Pandai director ni buat cerita ni. Tapi best lagi cerita Fast 7 lahh. Heee

4 comments.. read them below or add one

Dunia Zumal Dunia Zumal 24 April, 2015
Comel Captain America tu...
nicccchang nicccchang 25 April, 2015
haha! I havent' watch it yet!

Latest post: Quick Make Up Tutorial + GIVEAWAY
Rawlins GLAM Rawlins GLAM 27 April, 2015
Saya sampai tengok 2 kali dah Aten
Hehehe
Memang gile citer superhero nie sebab sendiri kuat berangan ada superpower
Hahahaha
Singgah entry saya gak ye. TQ
muja muja 30 April, 2015
untungla boleh tgk movie.. kt klate tak dok wayang.. sobsss