Jom download aplikasi Showbox !


Hi korangg !

Pernah dengar aplikasi Showbox tak? Aplikasi ni wajib hokayyy korangg download kt phone ! Kalau korang teringin nak tengok movie-movie yang dah lepas, korang boleh tengok kt sini je. Bukan setakat movie tapi drama-drama pun ada. Tapi drama English je lahhh. Nama pun Showbox kannn, so semua cerita-cerita English jeee. Contoh paling senang, korang mesti dah tgk cerita Fast & Furious 7 kannn. So, korang nak throwback Fast and Furious yang pertama sampai ke keenam semua ada dalam tu ! 

Cemana nak download? 
Haaaa, takde tau kt Play Store atau App Store. Habis tu kt mana? Haaaa, bukak goole chrome taip "download Showbox" dan ikut step yang dia dah bagi. Sangat senanggg. Takya tutorial pun takpe. Heeee.

Yang menariknya, korang bukan sahaja boleh menonton tapi boleh download sekali. Agak-agak kalau bosan, boleh tengok kt phone jeee. Kalau nak tengok, wifi kena lah ada. Tapi kalau mobile data korang tu tak terusik boleh je guna mobile data. Mana-mana movie yang korang tak sempat tengok kt wayang, korang boleh tengok kt aplikasi showbox ni je. Hehehe

Aten guna android download aplikasi ni. Tak pernah try kt PC dan Iphone lagi. Rasa mcm boleh jgk. Boleh la korang try nanti download aplikasi ni. Best sangattt! Mcm sekarang ni kt wayang ditayangkan cerita The Cobbler. Aten dah tgk cerita tu kt Showbox minggu lepas lagi. Jimat duit takya g tgk wayang cerita tu. Hehehe. Tapi kalau korang nak tgk cerita yang paling terbaru, korang kena tunggu seminggu dua lah. Dia tak masuk terus dalam aplikasi tu. Heeee. Tapi okay lah dari tak tengok langsung kann. Hehehe

Download jangan tak download ! :D

1 comment... add one now

Diana Rashid Diana Rashid 13 April, 2015
menarik nih..banyak juga filem2 2014 yang akak belum tengok..