Movie Review | The Gunman ( 2015 )


Sinopsis The Gunman :

Mengisahkan tentang seorang penembak yang telah menembak mati Menteri Galian Congo dan telah melarikan diri dari yang tersayang utk menyelamatkan diri dari ditangkap. Tapi selepas 8 tahun menyembunyikan diri, dia telah diburu oleh polis akibat dari jenayah yang telah dilakukan.

Trailer The Gunman :


Review Aten :

Director cerita ni sama dengan director cerita Taken. So, memang hebat la cerita ni. Bila tengok jalan cerita dia, aksi yang dorang buat memang thorbaek lahhh. Paling suka tgk hero cerita ni. Nampak je muka dah kedut2 gitu, badan still mantap wehhh. Sado! Hahhahaha. Bila tgk hero ni, lebih kurang je muka mcm Liam Neeson. Kuikui. Sape yang suka tgk cerita aksi, wajib tgk cerita ni okayy. Ouh ya, cerita ni 18 tahun ke atas. Ada aksi tembak yang ekstrem. Takut bebudak trauma je tgk darah banyak2. Heeee. Dari 10 bintang Aten bagi 9 bintang. Rasa mcm nak tgk je cerita ni lagi :D hehehehe

2 comments.. read them below or add one

Fendi Rocka Fendi Rocka 31 March, 2015
lepas tgk crita ni rasa nak angkat besi
safurara safurara 01 April, 2015
Alaaaaa mcm bestt.nk donlot ah nt.hehehe