Movie Review | Alien Outpost ( 2015 )


Sinopsis Alien Outpost :

Dokumentari yang mengisahkan sekumpulan askar yang berjaya melawan kuasa jahat Alien yang datang ke Bumi.

Trailer Alien Outpost :


Review Aten :

Inilah padahnya kalau tgk wayang tapi tak tengok trailer ! Huh. Dokumentari rupanyaaaa. Dapat tgk action sikit lepas tu temubual dengan krew yang terselamat dari alien tu. Lepas tu cerita balik, lepas tu temubual dan seterusnya sampai habis cerita. Hmm nak buat acano. Tiket sudah dibeli. Masuk je lah tgk. Hahahahah! Lesson learned ! Jangan main nak tgk wayang jeee. Jangan tgk tajuk gempak je nak book ticket ! Tengok trailer bagi habis2 dlu. Hahahaha. Well, bukan tak best langsung. So so je lah cerita dia. Daripada 10 bintang, Aten bagi 5.5 bintang je kot. Kuikui 

0 comment... add one now