2 perkataan yang pelajar suka :D


Sape setuju angkat tangan ! Hehehe

Pagi tadi bukak je facebook UniKL Business School yang mengatakan kelas utk English for Islamic Finance batal ! Perghhhh! Perasaan bilamana dapat tau kelas batal tu rasa macam nak lompat lompat je dalam kelas td. Hehehe Dari 2 kelas harini jadi 1 kelas je harini.

Bangun tadi hanya Allah je tau malas Aten cemana. Masih homesick. Mood masik bercuti. Bersiap pun lebih kurang je. So, bila dapat tau kelas batal mmg seronok baq anggg. Hehehe

Jangan diganti masa cuti udah ler :3 kuikui

2 comments.. read them below or add one

yoorin melacolea yoorin melacolea 09 February, 2015
memahami sangat perasaan mcm ni fatin..mujur inform awal.. kalau dah pi class baru tau batal, rasa nk hempukkkk je tauu..
Aimie Mokhtars Aimie Mokhtars 10 February, 2015
haha amy pun suka bab ni :D