Movie Review | Big Hero 6 ( 2014 )


Sinopsis Big Hero 6 :

Hubungan yang rapat antara Baymax, robot yang bersaiz besar dan Hiro Hamada yang bekerjasama dengan sekumpulan rakan-rakan membentuk sekumpulan wira berteknologi menyelamatkan dunia dan menumpaskan orang jahat.

Trailer Big Hero 6 :


Review Aten :

Sesuai utk semua lapisan umur! Genre Sains sikit sebab ada masuk teknologi tinggi tapi menarik. Aten bagi 9/10 sebab memang best gilaaa. Ada unsur kelakar sikit, sedih sikit. Yang buat best cerita ni ialah Baymax! Sangat comel robot nihh. Rasa macam nak 1 robot gitu. Korang pun mesti nak punya kalau dah tengok movie ni. Aten ni nak pergi tengok lagi sekali lah cerita ni. Jom jom jom! Takkan rugi punya :D hihi

2 comments.. read them below or add one

Mama Kembar Tiga Mama Kembar Tiga 14 November, 2014
ishhh mmg tringin nak bawak my boys pi tgk ni. Diorang excited tiap kali kluar iklan movie ni kat tv.