Movie Review | Big Hero 6 ( 2014 )


Sinopsis Big Hero 6 :

Hubungan yang rapat antara Baymax, robot yang bersaiz besar dan Hiro Hamada yang bekerjasama dengan sekumpulan rakan-rakan membentuk sekumpulan wira berteknologi menyelamatkan dunia dan menumpaskan orang jahat.

Trailer Big Hero 6 :


Review Aten :

Sesuai utk semua lapisan umur! Genre Sains sikit sebab ada masuk teknologi tinggi tapi menarik. Aten bagi 9/10 sebab memang best gilaaa. Ada unsur kelakar sikit, sedih sikit. Yang buat best cerita ni ialah Baymax! Sangat comel robot nihh. Rasa macam nak 1 robot gitu. Korang pun mesti nak punya kalau dah tengok movie ni. Aten ni nak pergi tengok lagi sekali lah cerita ni. Jom jom jom! Takkan rugi punya :D hihi

2 comments.. read them below or add one

Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 14 November, 2014
ishhh mmg tringin nak bawak my boys pi tgk ni. Diorang excited tiap kali kluar iklan movie ni kat tv.