Review | Bejeweled Powder Foundation SimplySiti



I love you Kak Iti! hihi

Ehh, tercakap lain pulak. Heee. Ni kira macam Aten nak review satu produk SimplySiti ni yang Aten baru beli ni.

BEJEWELED POWDER FOUNDATION SIMPLYSITI

One word! Thorbaikkkkk! Sangat-sangat best tak tipu punyaaa :D Serious wehhh korang kena tryy. Tgk casing dia pun menarik gila kannnn? Ada love-love gitu. Aten memula tertarik dengan bedak ni sebab cover luar dia cun gilaaaaa. Fefeeling disayangi gituew. Hihi

Okayy, bedak ni sekali ngn foundation tau. Kira tak perlulah nak pakai foundation dah. Just pakai bedak tu je sbb dalam bedak tu dah ada foundation dia sendiri. Bedak ni ada dua jenis. Light Beige dan Medium Beige. Yang Aten guna ni, Light Beige. Harga pun berpatutan. Kira semua peringkat umur boleh beli lahh. Hihi. Kalau jenis yang tak sempat nak make up ke apa, pakai ni je pun rasa mcm dah pakai foundation semua padahal kita pakai bedak je kann. Pandai SimplySiti buat produk yang memudahkan Aten utk pakai. Muah ciked :*

Bedak ni mengandungi SPF30 yang boleh melindungi kita dari pancaran UV yang tak elok untuk kulit kita. Bedak ni pun mengandungi Vitamin E yang membuatkan kulit kita nampak sentiasa segar dan ada 'Jewelry Powder ( Ruby & Diamond ) yang membuatkan kulit kita nampak lebih cerah. Haaa, best kann?

Ni Aten belanja gambar selfie Aten bila pakai produk ni...


Nampak natural je kannn? Seriousss Aten rekemenkan korang korang semua utk beli compact powder ni. Takkan menyesal punya. Hihi. Jomm kita cantik sama-sama okayyy. Muah ciked :

2 comments.. read them below or add one

::EIDA:: ::EIDA:: 17 October, 2014
muah banyak ciked plsssssss