Tonton Live Akademi Fantasia 2014



Pengalaman baru! Biasa tgk kt rumah je. Tapi kali ni berpeluang untuk tengok live Akademi Fantasia 2014. Dengan geng Kelab Blogger Ben Ashaari. Memang best lah kannnn. 10 orang yg terpilih dapat duduk front seat tgk live. Wahhhh hebakkkk! Thanks to Abg Ben Ashaari bagi ticket free ala ala VIP gitu. 


Pengetua AF2014 kali ni ialah Hattan. Hebat kann. Pengetua AF yang membuat persembahan pembukaan utk AF2014. Sangat awesome! Juri jemputan pulak Raja Azura, Datuk Ramli MS dan Tam Spider. Pengacara pulak sepatutnya Zizan dan Faizal Ismail. Tapi utk first week ni Zizan dan Jihan. Diorang memang best lah dengan lawak diorang tu. Takkan mengantuk punyelah. Hihi

Lighting dia memang thorbaekkkk! Cantik gilaaaaaaaa :D


Ni adalah 12 pelajar AF2014. Berbakat semua!

Aten pilih Ewal! Aten memang follow gak update dia ni. Dengar lagu-lagu dia kt youtube. Tak sangka dia masuk AF. Papepun, Aten sokong Ewal. Aura dia sangat WOW okayyy. Iloikeeeee :D hihi

Belanja sikit gambar selfie member Kelab Blogger Ben Ashaari.






4 comments.. read them below or add one

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 09 September, 2014
nanti next time akak nak join jugak...In Shaa Allah...ha ha ha...
Liza Licha Liza Licha 09 September, 2014
seronoknya dapat tengok live :) mesti lagi meriah dan happening kan