Segmen Ben Ashaari : Impian Ku, Seorang Blogger !

BEN ASHAARI

Okayy, ni first time Aten join segmen Abg Ben. Yelaaaa, sebelum ni blog tak berapa nak aktif. heeee. So, jom cekidaut apa yg Aten nak tulis!

Tentang Fatin Bella :
Seorang yang kekurangan ketinggian yang comel yang sedang belajar di UniKL Business School dalam jurusan Islamic Finance. Seorang penari dan pandai menyanyi dan suka karaoke! Jom jumpa karoks semua! Hihi

Kelebihan dan kenapa korang wajib datang Blog Fatin Bella :
Blog Aten ni kira mcm diari harian Aten. Kira Aten suka kongsi apa yg jadi kt Aten setiap hari . Selain tu, blog Aten ada gak share pasal bab kecantikan dan kesihatan. Bila Aten baca tentang satu artikel ni, Aten akan rewrite balik bagi korang tahu apa yg best artikel tu.

Impian Fatin Bella sebagai seorang blogger :
Ingin dikenali ramai. Mcm Abg Ben. Kalau boleh, nak orang bookmark blog Aten ni and buat diorang tertunggu-tunggu utk baca next entry Aten. Sangat terharu kalau ada orang yg buat gitu kt Aten. Selain tu, Aten nak ada member yang banyak! Yang sporting, satu kepala ngn Aten mcm #KelabBloggerBenAshaari . You guys awosome! 

Korang yg free tu, jom join segmen ni ! :D hihi

{ 20 comments.. read them below or add one }

Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 11 September, 2014
Good luck aten, blh jadi blogger mcm Ben kalau boleh ikt cara Aben bekerja.

Skrg ni kita semua sedang dlm.proses memajukan blog memasing.

Good luck again.
irdina ilham irdina ilham 11 September, 2014
gud luck aten..moga terus berjaya
Hanim Hashim Hanim Hashim 11 September, 2014
Moga impian aten termakbul...tapi kena obses blog macam aben la hehehe :D
Yan Ty Yan Ty 11 September, 2014
Selamat berblogging! Chaiyok!!!
Akmall Razlan Akmall Razlan 11 September, 2014
hi aten,semoga impia aten tercapai hendaknya!!
ros_reeza ros_reeza 11 September, 2014
semoga dapat mencapai impian :)
Singgah dari segmen yang sama. done follow, #773.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 11 September, 2014
All The Best Dear ...... Kak Lya Singgah Dari Segmen Yang Sama
Anizz Annisa Anizz Annisa 11 September, 2014
salam kenal.. happy blogging :)

http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
Ben Ashaari Ben Ashaari 11 September, 2014
Gud luck reen.. Eh.. Hahaha
Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid 11 September, 2014
salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

www.mamaniza.com
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal 12 September, 2014
Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3
ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH 12 September, 2014
Assalam,
salam perkenalan..
saya blogger baru..
jemput singgah yer :
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
alin alin 12 September, 2014
semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
deno deno 12 September, 2014
Semoga impian menjadi kenyataan.. DayangDeno folo sini no 779! Jom ke blog deno? www.dayangdeno.com :)
Ade Arif Ade Arif 14 September, 2014
Salam ukhwah fillah
Ade singgah Jazakallahu khairan kathira

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
AyuInsYiraH AyuInsYiraH 17 September, 2014
ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html
fadhil eda fadhil eda 26 December, 2014
singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html