First time ke?


Okayyy ni cerita betul eh. Ahhaaa!

Tadi dalam kul 1 lepas ayah balik dari sekolah, ayah bawak Aten pergi klinik. Ouhh lupa nak bgtau, ayah Aten cikgu. Heee. Haa sambung balik. Umm peg klinik sbb kaki Aten lagi teruk jadinya. lebam kebiru-biruan. Eh betul ke tak tu eh ayat tu. Haaa lebih kurang lahh. Aten smpai nanges semalam sbb takut tgk kaki sendiri :3

Pergi klinik tunjuk kad AIA tunjuk IC duduk lah. Then tetiba nurse tanya, ni first time ke dtg. Aten ckp lahh dah banyak kali. Nurse tanya sbb rekod Aten kt klinik tu takde. Hurm. Pelik gak. Takpelahh. Tunggu je lahh.

Then bila turn jumpa doktor, doktor ingt Aten. Doktor cakap kt nurse tu yg Aten dah pernah datang klinik tu. Tak sangka doktor pun ingt kt Aten lagi >< hahaha. Serious terkejut bila doktor cakap cmtu. Hahaha. Nampak sgt Aten ni regular patient dia :'D hahaha

Tabik spring la kt doktor tuuu. Dah jumpa beribu-ribu patient pun dia still ingt kt Aten. Hihi. 

0 comment... add one now