Cabaran 30 Hari | Hari 6 | Apa yang FatinBella Makan Harini

Cabaran 30 hari Kelab Blogger Ben Ashaari dah masuk hari ke 6. Tajuk diberi apa yang kita makan harini.

Sooo, apa yang Aten makan harini? Nasi Ayam Penyet! Kt Plaza Rastra TTDI. Kenapa Aten pilih dinner? Sbb biasa breakfast and lunch Aten makan tak menentu. Kuikui.  Pagi td makan koko krunch then minum susu eNutra. Lunch pun takk. Ni dinner baru makan proper sikit. Makan nasi. Heee. Nasi Ayam Penyet dan Teh O Ais Laici. Mak oiii. Kenyang gilaaaaaaaaaa. Sejak cuti2 ni menternak lemak je lah. Ape lagi nak buat kannn. Takut nak timbang berat dahhh. Adoii. Belum masuk supper lagi. Alahaiii

Korang makan apeee? Jom share share makanann :D hihi

{ 16 comments.. read them below or add one }

Yan Ty Yan Ty 06 September, 2014
Suka makan Nasi Ayam Penyet Wong Solo.
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 06 September, 2014
sama dengan diatas... hihi... suka makan ayam penyet wong solo... gilossss sedap !! huwaaa terliur tengok entri ni :(
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 06 September, 2014
Wife tak suka ayam penyet..berapa kali ajak pun takmo gak.
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 07 September, 2014
Dinner pcl x makan cuma temankn mamaD n hanis makan , kteow kunfu panda n lamb chop. Dah kenyang ni lewat la masuk tido..ktirg jarang makan waktu malam. Selalu sblm maghrib..malam td tu lain sikit.
Cik Sue Cik Sue 07 September, 2014
tu kuah sup ke? macam air kosong plak dalam mangkuk hahahhaha opssss
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 07 September, 2014
Ya Allah sedapnyaaaa menu.. huishhh makan bukan nak ajak ena.. sobs!
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Nak try gak lah nnt. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Iyeee. Nnt aten nak try lah. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Takpeee. Abe fiz tlg masakkan ayam penyet bg wife mkn. Mst dia terharu. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Sama lah. Biasa sblm maghrib mkn dah. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Kuah sup la. Ada la sayur2 dlm tu kak sue. Hahaha
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Next time kita date kita peg mkn. Hikhik
::EIDA:: ::EIDA:: 09 September, 2014
Akak mkn prathaaaaaa cikenn kekekekke