Cabaran 30 Hari | Hari 4 | Buku Kegemaran Fatin Bella


Fuhh! Dah masuk hari ke - 4 Cabaran 30 Hari #KelabBloggerBenAshaari nihh. Jenuhhh nak carik masa nak update entri.

So, buku kegemaran Aten?

Mestilaaaaaaaaa novelssssss! Lagi-lagi novel chenta. Hahaha. Well, kenapa? Sbb suka baca kisah chenta dongeng diorang dalam novel ni. Sweet sgtt. Sebenarnya berharapkan kisah chenta Aten sesweet mcm dalam cerita novel tapi mesti takkan terjadi punyaaa. Kalau adapunnn 0.00000001% kot. Hee

Tapi bila umur dah masuk 20++ ni rasa mcm nak bertukar buku pulakk. Nak kena baca buku-buku motivasi yang boleh buat Aten kuat sebab perjalanan hidup Aten laaaaamaaaa lagi. So, dengan adanya buku-buku motivasi dan kawan-kawan yang boleh support InsyaAllah Aten akan sado. Walaupun sekarang ni tengah demam, doakan Aten kuat jgk tau! :*

{ 31 comments.. read them below or add one }

Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 04 September, 2014
Moga cepat sembuh demam tu aten, bagus baca buku motivasi..meningkatkan keyakinan diri dan lebih matang .
Mohd Azfar Mohd Azfar 04 September, 2014
SADO tu bkn badan ketak ketak ke..? gila la
Zayani Zulkiffli Zayani Zulkiffli 04 September, 2014
Kita kureng novel, suka komik :D

http://nurulzayani.blogspot.com/
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 04 September, 2014
akak pun rajin gak melayan novel gak...he he he...
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof 04 September, 2014
dulu memang rajin melayan novel...sejak2 ni memang dah tak terlayan da
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 04 September, 2014
ena ni dah tua masih baca komik.. hahaha tak berapa minat baca novel
Mama Myja Mama Myja 04 September, 2014
I like novel too !!

Salam Perkenalan dari mamamyja.
Jemput singgah, komen dan follow
CABARAN HARI KE-4
miminadam miminadam 04 September, 2014
haha,, mimin pun suka baca kisah dongeng sampai sekarang,,
Cik Sue Cik Sue 04 September, 2014
akak dah habis zaman novel,zaman baca buku tips2 berumahtangga lak hahahhaa
Dkna Abza Dkna Abza 04 September, 2014
Sweet cam gula2 getah.. hihii..
Nurramizah fadzil Nurramizah fadzil 04 September, 2014
aamiin..insyaAllah ada tu nanti sweett 100% selepas nikahhh gitu...
yaya_flanella yaya_flanella 05 September, 2014
Hee..bila makin membesar ni mmg cari buku motivasi pulak..haha
Eraz Fadli Eraz Fadli 05 September, 2014
Tak pernah beli novel cinta sebenarnya.. Harry Potter pernah la beli.. Hehe..
::EIDA:: ::EIDA:: 06 September, 2014
aten suka baca novel???? amboi amboi ewahh~ berangan bercintun lewtewwww hiks
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
kannn.nak beli buku motivasi byk2 :'D
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Sekali sekala gila takpe. Hahaha
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Komik baca kejap sgt. Tak best. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Kekangan masa kan. Aten pun dah kurg baca novel. Hewhew
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Sado la jgk kak lisa. Hikhik
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Komik baca cmtu2 je. Novel lagi best. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Kann. Comel sgttt. Sweet gila. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Kann. Bila la tiba masa aten nak sweet2 pulak ni. Hihi
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
This comment has been removed by the author.
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Bila dah sedar umur makin tua ><
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Harrry potter tgk kt wayang jee. Baca bku dia tak phm. Hukhuk
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Haruslah berangan sekali sekala. Hikhik