Cabaran 30 Hari | Hari 24 | Rumah Impian Fatin Bella


Finallyyy, dapat pegang lappy! Disebabkan bengkak kaki Aten tu tak mampu nak bergerak banyak2. Alhamdulillah dah makin okayy. Jomm kita siapkan entry cabaran 30 hari ni. Baru hari ke 24.  Banyak hari lagi nihh. Hee

Rumah impian Aten? 

Nak yg mcm dalam gambar tu boleh tak? Besar kan? Boleh bawak mama ayah tinggal sekali. Bila Aten dah ada rumah, biar Aten pulak yg jaga dorg. Cukup lah selama ni dorang jaga Aten yang comel ni >< hihi. ada swimming pool lagi. Baru boleh belajar berenang. Aten ni tak reti berenang. So, nnt nak suruh Encik Suami ajarkan Aten berenang. Rumah tu nnt mesti kena ada bilik kedap bunyi! Kenapa? Sebab nak buat bilik karaoke 1. hihi. Mesti ada mini library and penuhkan mcm2 jenis buku. Lepas tu, nak buat mcm cinema kt satu ruangan dalam rumah tu. Nanti tak perlu lah pergi wayang lagi. Tengok kt rumah masak sendiri semua lagi best kannn.

One fine day, Aten kena ada rumah ni jgk! Doakan Aten berjaya ye :D

0 comment... add one now