Cabaran 30 Hari | Hari 21 | Tempat yang Fatin Bella tak Pernah Pergi



Hari ke 21 Cabaran 30 Hari ialahhhh tempat yang anda tak pernah pergi lagi.

Haaaaa, Aten belum explore Malaysia lagi! Soooooo, nnt kalau ada masa free, Aten akan pergi setiap negeri and lawat tempat2 yang best kt Malaysia. Malaysia best sebenarnya. Terutama Sabah and Sarawak. Ramai yang cakap best. Tapi tu lah. Masa tak mengizinkan Aten sampai ke sana lagi. Tapi InsyaAllah one fine day, Aten mesti kena sampai semua tempat ni before kawen. Heee. Chaiyokkkk dear self! Carik masa yeee Aten. Give yourself some space to rest :')

4 comments.. read them below or add one

Yan Ty Yan Ty 22 September, 2014
Betul juga, Msia pun xhabis explore.
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 22 September, 2014
betul2 malaysia pun tak habis explore lagi...
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 22 September, 2014
hahahhaa kaksha pun tak habis explore malaysia, ada hati nak explore luar malaysia..... tak sampai2 la jawabnya.....
anamizu anamizu 22 September, 2014
kite ni pon x habes lagi pusing malaysia.. mmg tgh mark calendar nk p setiap negeri. eheee