Cabaran 30 Hari | Hari 12 | Wishlist Fatin Bella


I wish I wish I wish my dreams come true!

Wahhhhh, dah masuk hari ke 12 tau cabaran 30 hari Kelab Blogger Ben Ashaari nih. Task utk hari ke 12 ni ialah 5 wishlist kita.

Wishlist Aten sebenarnyeeee banyakkkk. Tapi mintak 5 je kann. Soooo, jom cekidautt!


Nak bawak mama ayah pergi tunaikan rukun Islam yg ke 5 iaitu menunaikan ibadah haji. Biasa dengar orang cerita je. Semua cakap best. So, one fine day Aten mesti kena sampai sini bawak mama ayah sekali :')


Ferrari F430. Aten nak ni! Nakkkkkkkk! Nakkkkkkkkkk! Nakkkkkk sesangattt! Harga? 1.6 million! Huh gilaaaaaaaaaaa. Someone pls hadiahkan kereta ni kt Aten. Seksi ouhh kereta nihh. Dapat race sedap nihh. Sangat handsome okayy boyfriend Aten sorg ni. Hot pulak warna merahh. Kalau dapat kereta ni memang Aten tak carik lain dahh. Sangat sporty okayyy. Nak ni pls! :'D


Cantik kannnn? Dapat rumah sebijik gini cukup lahh. Hahha. Bwk family duduk sekali. Buat bbq, reunion kt sini. Mesti best! :D hihi


My other half. Haaa gitchuuuuuu. Jodoh Aten. Agak2 bila lah Aten dapat jumpa cinta hati Aten. Korang doa2kan sekali ye Aten jumpa dengan jodoh Aten dan bahagia :')


Nak pusing satu dunia! Terutama Paris! Berjalan jalan amek angin pegang tangan husband pusing Eiffel Tower. Sweet angat-angat. Hahaha. Pehhhh berangan kuat sangat Aten ni :'D ngehngeh

Berharap sangat apa yg Aten nak ni dapat ditunaikan sementara masih kuat dan bernafas di bumi Allsh ni. Amiinnnnnn :D

4 comments.. read them below or add one

Mama Myja Mama Myja 12 September, 2014
besarnya rumah... istana tu, kena kawin ngan anak raja. hihik
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 12 September, 2014
No.2 harta dunia, bg pcl kita x yah la ghairah sangat nk penuhi , yg lain2 terutamanya pegi Baitullah n nikah insyaAllah. Sy mendoakan fatin.