Cabaran 30 Hari | Hari 10 | Apa yang ada dalam handbag Fatin Bella


Sedar tak sedar dah masuk hari ke 10 Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari. Phewww. Alhamdulillah setakat ni masih lagi berkesempatan nak update hari-hari walaupun busy.

Task utk hari ke 10 ialah Apa yang ada dalam handbag anda. Naseb task kali ni senang je. hihi.

So, apa je yang ada dlm handbag Aten? Jom cekidaut!

  • Purse. Wajib bawak kemana saje Aten peg. Hee
  • Beg make-up kecik yang ada lip gloss, lip balm, lipstick, compact powder. Penampilan harus dijaga walau dimanapun kita berada. Acecece. Hihi
  • Perfume. Haaa, ni pun wajib bawak. Agak2 rasa mcm tak selesa, sembur je kt badan. Senang cerita. Hihi
  • Kunci rumah, kunci kereta. Kata pun kt luar, rumah mesti berkunci. So, kunci kena lah ada. Hee
  • Tisu, plaster. Mana lah tahu tetiba jari tercedera ke apa, atleast ada plaster atau tisu yang boleh tutup luka sebelum peg klinik.
  • Kad Touch n Go . Memudahkan pergerakan. Tak perlu beratur panjang bayar tunai. Hohoh
  • Pen. Memang akan ada pen dalam handbag aku. Pape nnt yg memerlukan aku utk tulis, tak yah susah2 carik. 
  • Handphone! Wajib bawak ke mana je pun Aten pergi. Memudahkan utk berkomunikasi dengan orang lain.
Bergantung dengan size handbag jgk lah sebenarnya. Lagi besar handbag, lagi banyak barang Aten letak dalam handbag tu. Kalau kecik handbag, sikit je lah barang dalam tu. Hihi.

{ 10 comments.. read them below or add one }

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 10 September, 2014
Heheh dalam beg perempuan memang ada macam macam kan kan... XD
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 10 September, 2014
Ada ke wanita x bawa handbag? Aten bawa handbag sejak umo brp?
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 10 September, 2014
wanita memang penuh segala dalam handbag kannn atennn kannn?
eyja ghani eyja ghani 10 September, 2014
Sama la handbag mamamyja pon der perfume.. jemput singgah and komen
Dkna Abza Dkna Abza 10 September, 2014
Perfume pon bwk eh hehehe
fizafantagirO fizafantagirO 10 September, 2014
yeaahh, beg make up harusss ada
Yan Ty Yan Ty 10 September, 2014
kenapa tak bawa satu rumah hahahaha
Hanim Hashim Hanim Hashim 10 September, 2014
Sempoiiii...orang² muda harussss bawa beg hehe :D
yaya_flanella yaya_flanella 11 September, 2014
Lebih kurang. hehe. perempuan kan