Lelaki memang tak kenal jari sendiri!



Haaaaa, tgk tuuuuu. Tajuk dia mcm nak bash laki kannn. Tp tu lah. Aku tawu something pasal laki harini. Hikhik

Laki ni mmg tak kisah pasal diri sendiri? Main aci redah je semua. Ish ish ish!

Smlm aku bawak mama ayah n adik aku pergi treatment dekat Sri Hartamas. Lepas buat treatment tu kena ada check darah sikit.

Adik aku pun check darah jgk lah nak tawu jgk pengaliran darah dia okay ke tak. And doktor yang jaga check darah tanya kt adik aku.

"Adik, tunjuk mana satu jari manis"

Dengan yakinnya adik aku mengangkat jari telunjuk dia. And hbs satu bilik tu gelak sbb adik aku salah tunjuk jari.

Doktor pun dah agak benda tu. Just nak uji sikit je. Doktor tu cerita kebanyakan lelaki yg dtg check darah dengan dia tak tahu mana satu jari manis mana satu jari telunjuk.

Engkorang yg laki ni mmg gitu eh? Nnt bila aku jumpa laki, aku nak try test tanya dorg pasal jari ni. Hihi. Nak survey sejauh mana kebenaran lelaki tak kenal jari sendiri. Lalalala~

{ 12 comments.. read them below or add one }

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 24 August, 2014
hahahaha okay ini lawak.. XD sabar jelah
Yan Ty Yan Ty 24 August, 2014
Ngek... Bahan adik dia.. ye ke golongan lelaki longoi sebegini rupa? Lawaknya.
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 25 August, 2014
Ala atin..tak semua, tak ramai pon yg tak reti kenal nama jari jemari sendiri....ehh yg korek hidung tu jari pe tu?
TunSha Ayunie TunSha Ayunie 25 August, 2014
hahahaha comey je... mereka kompiussss... kena faham.... sambung gelak~ wakakakaa !!
Fatin Bella Fatin Bella 25 August, 2014
Bukan selalu bahan adik. Hahaha. Kena buat survey ni. Kahkah
Fatin Bella Fatin Bella 25 August, 2014
Wahhh PCL mempertahankan laki. Hikhik
Fatin Bella Fatin Bella 25 August, 2014
Hahaha jahatnyeee gelakkk :p
Fauzi Noordin Fauzi Noordin 25 August, 2014
Kalau tgh bola, awat depa dok pakai jari hantu ja... Haahaaha
Fatin Bella Fatin Bella 25 August, 2014
Dorg tahu jari tu jee. Yg lain taktawu kot :3