Lagi la neves!



Dorang dah terima form yg aku isi tu. Phewwww. Neves baq anggg. 

Sekarang ni tga tgu tempat n tarikh audition dengan cikgu Shafi. heee :D

Harap2 tak jauh from KL or Serdang and tak kena masa family day ke pe. Amiinnnn.

Ada yg wish tahniah kt aku sbb ingt aku terpilih masuk Akademi Fantasia. Adehhh. Ni bkn singing competition lah. Hee. Personality program. Cemana nak jadi great speaker. Actually, mcm blur2 lagi apa kena buat ngn audition nnt. Heee. Harap2 takde la yg susah :'D

Wish me luck! :)

1 comment... add one now

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 06 August, 2014
Wahhh tahniah Fatin.. Semoga semuanya berjalan dengan lancar!!! Hehehehe Support you always