Harga baru Lesen Kereta Dan Motor



Gulp!

Terkejut gua tgk harga baru nak amek lesen nih. Perghhhh 2k kauuu.

Zaman aku dolu2 lesen kereta tak smpai pun 1k. Makin ramai lah driver tak berlesen lepas nihh. 2k tu dah boleh bayar down payment kereta tawu tak? This is craaazyyyy.

Well, kalau still naik kereta kancil yg lama punye tu, rasa mcm tak berbaloi gilaaaaa dengan harga 2k tu. Mahal noksss. Harap bertukar lah kereta jadi viva ke myvi ke takpun peugeot CDM25 pun okay jgk #Ehh

Berkuatkuasa 14 Julai 2014. Kenaikan tersebut adalah disebabkan pelaksanaan Kurikulum Pendidikan Pemandu ( KPP ) yang telah dinaik taraf oleh Jabatan Pengangkutan Jalan Raya ( JPJ )

4 comments.. read them below or add one

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 16 July, 2014
Mahal gila.. Ishhhh sebaik ena dah lama ambil lesen.. Parok parok kalau tak ambil lagi
fatinfuentebella fatinfuentebella 16 July, 2014
kannnn. sama lah kita dah amek sesiap :'D
anamizu anamizu 18 July, 2014
makin mahal gila pulak dah kan fatin.
hurmm kesianla yg blm amek lesen lagi..



salam ramadhan :)