Confirm tertidur punyerrr!


Confirm tertidur punye aku! Seperti yang aku jangkakan. 

Semalam lepas event Yeos, konon nak rehat kejap dalam blik before nak tidur. Tengah dok chatting ngn orang, tertidurrrrrrrrr! Tak sempat nak mandi weyhhh. Sadis gila. Bangun2 dah sedar kul 4.30, elok aku bgn sahur terussss :'D 

Tapi aku ni tak kira lah kul berapa ke apa, bila aku letak je kepala kt bantal, walaupun aku tga fresh cemana punnn, confirm tertidur! huarghhhh katil puaka betull. hahaha

Kalau aku betul2 ngntok, mmg 5 minit je letak kepala kt bantal terus tidurrr. Insomnia ngn aku mmg takkan pernah couple. hahaha. Alhamdulillah syukur aku tak pernah ada masalah tidur. hihi :D

#SalamAhad :)

1 comment... add one now

Hans Hans 13 July, 2014
hahahaha
seronok lah tak couple dngn insomia
saya kadang2 couple juga dgn insomia