Aten kan lagi comel !


Fatin, Reen, Aten?

Hurm. Aku lagi prefer orang panggil aku aten. hahaha.

Kenapa? Aku pun taktahu. Bagi aku, orang yg panggil aku Aten ni comel. heeee :)

Boleh kira dengan jari berapa orang je yang panggil aku Aten. hihi :D

Panggil aku Aten boleh tak? hikhik. k over sangat pepagi nihh. hahaha

Susah sebenarnya ada nickname bebanyak nihh :3 Aku pun dah ter-confuse dengan nama aku sendiri. kuikui. Dengan orang yg aku kena pgl Fatin, aku terpanggil nama Reen. Dengan orang yg aku kena pgl Reen, aku terpanggil nama Fatin.

Naseb korang semua paham. heee. Thats why I love you guysss a lot! 

Okayy, tu je luahan hati pagi ni :D hihihi jumpa korang kt event berbuka puasa ewanafm okay. Jangan lupa hahai babai taw :*

2 comments.. read them below or add one

KiD KiD 15 July, 2014
Aten.. aten.. aten.. aten.. atan.. atan.. eh, atan?