tak kuat :(


okayyy, aku dah ada lesen kereta 3 tahun dahh. tp nak isi minyak tak reti! :3 yeah tu lah akuuu.

al-kisah ptg td, sebelum nak pergi warta bangi singgah stesen minyak. dah nak E dah minyak. kekonon nak buat sendiri, isi minyak sendiri.

keluar kereta bayar duet minyak rm20. pstu dengan bangganya peg tmpt isi minyak tu. time nak bkak tempat isi minyak yg dlm tu...pulas-pulas punye tak dapat bkak jgk. sehabis daya ni aku try bkak tp tak dapat jgk. last2 pgl org tu tlg bkak kan pstu isi sekali. huwaaaa..

hurm. sedih hidup :( bkn apee. tangan aku dedua ni tak kuat dah. penah jatuh tangga masa skola. lepas2 benda berat confirm aku takley angkt. saket bahu. I is sad :(

luahan hati pada petang ini. Sekian :3

0 comment... add one now