dah tak fit!


Assalamualaikum! selamat pagi selasa kesayangan beta! 

sihatkah kalian? yg tga kerja tu, kerja leklok okayyy. yg tga stdy tu, focus cls pls! yg tg nak final exam, chaiyok! :D

semalam dok bersembang ngn kerol kt whatsapp, ttbe dia ckp pasal jogging. hahaha. tetiba teringat masa cuti sem haritu.....

hari isnin kalau tak salah, bgn awal dengan semangatnya nak jogging kt treadmill kt rumah aku tu. aku pkai stokin je bila lari kt treadmill tu. kt dlm rumah je punn. hehehe

jogging punye jogging.....jogginggg...joggingg.....

30 minit aku dah semput! ape dah jadi ni? huwaaaaaaaaaaaaaa. sedihnnyeeeee wehhh. sejak masuk unikl ni bape kerat je aku peg jog. kuikui.

sem 3 ni kalau boleh nak start jog. tp bulan puasa pulak nak dekat. hurm. tgk la cemana. mungkin exercise dala rumah je. takpun sauna kt rumah bakar lelemak ni haaa. heee.

you guys yg tak penah miss jogging ke workout kee, teruskan! jangan stop stop. nnt semput mcm aku :3

# jom breakfast! :)

0 comment... add one now