bisingnyeeeeee tapi...

Assalamualaikummm. hai korang!


bisingnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :O

alahaiiii, dalam rumah ada 2 org bdk je tp bising mcm 10 orang. hahahah.

alahai adik2 aku ni, tak reti nak diam, ada je benda dorg nak gelak2, bising2. hahah. suara memasing kalah mikrofon. hahaha. lagi2 adik aku yg last tu. aku rasa org rumah depan boleh dga suara dia. hahaha.

tp takpe, layankan je la bising dorg tu, walaupun kekadang saket telinga aku ni. hahah. nnt bila kt rumah sewa, rindu nak dga suara dorg pulak. hurm.

moral of the story, hargai apa yg ada depan mata, jangan complain, complain kt blog je, layankan je lah adik2 ni. hati pun happy :D

peace no war yo!

0 comment... add one now