bila SANGGAR EMAS beraksi!

Sanggar Emas? ape tu? tak pernah dengar pun?

haaa, sanggar emas ialah kelab menari yang aku join. hee yepp aku mmg minat gilaaaaa menari. hahaha. kelab sanggar emas ni hanya ada di UniKL Business School sahaja. 

ni saja lah nak kongsi video ktorg menari ahad lepas kt PWTC. thanks to Fatin & Halim bg ktorg peluang utk menari masa persandingan dorang.




actually, banyak je lagi video ktorg kt youtube. just search SANGGAR EMAS. haaa, mcm2 tarian ktorg buat dahh.

well, sape sape yg memerlukan dancer utk event korang, boleh lah jemput ktorg yeee. hehehe :)

ni fanpage sanggar emas :


0 comment... add one now