Oh Siti Nurhaliza!



hai semua!
pepetang gini rasa mcm nak cerita psl retis feveret aku ni. hari2 tak penah miss dga lagu dia :D 

first of all,
congratz kak iti menang anugerah Artis Paling Berpengaruh di Laman Sosial baru baru ni di Anugerah Bintang Popular Berita Harian ( abpbh) 2014. kak iti cantik sesangat :D 

siti nurhaliza ni aku minat dia dari kecik lagi, sejak lagu cindai dia dlu tu. smpai ke sekarang aku tak jemu bila dga suara dia. and kalau aku peg karaoke punn, mst aku WAJIB nyanyi lagu dia. korang tanye jeee sape yg pernah peg karok ngn aku, dorg mst tawu punyee. 

lagu feveret dia yg aku suka bila peg karok ni lah : bisakah, melawan kesepian, bukan cinta biasa, seindah biasa, percayalah. 

huwaaaaa, sejak2 nak exam2 ni terus tak peg karok dah. busy wehhh :'( rindu nak pegang mic. hahaha

aku ni minat gilaaa kt dia tp tak pernah pun nak jumpa dia lagi. belum ada rezeki nak jumpa dia. someone plsssssss bawak aku jumpa dia! :'D aku la manusia paling happy kalau ada jumpa dia. serious talk nihh. aku teringin sangat nak jumpa dia :') lagi syok kalau dia baca entry aku ni n comment entry aku ni :'D hihi

nahhh, belanja satu lagu siti. tp kejap je lah. cilok dari insta :p hekhek



heeeee. okat tak suara aku? nak perasan kejap :P

okay lahh. ckup la utk ptg ni. heee. jumm sape yg tak solatAsar lagi, kita solat sesama :)

Assalamualaikum. love uolsssss :*



1 comment... add one now

Zayani Zulkiffli Zayani Zulkiffli 26 May, 2014
suara awak ok lah :)

http://nurulzayani.blogspot.com/