Cantiknyeeeeeeee Felixia Yeap! :D



Tgk gmba tuu. Cantik kannn felixia yeap. Gmba ni masa dia kt Anugerah Bintang Popular Berita Harian (Abpbh) smlm. Dia ni chinese tp lengkap menutup aurat. Alhamdulillahh sejuk mata memandang wehh and tak lama lagi nak memeluk Islam. Alhamdulillah tak sabar nak tunggu momen tu :'D

Tapi kannnnnnn...
Lagi cantik kalau retis2 kita yg lain tu pkai mcm felixia yeap. Moga moga semua terbukak hati utk jadi mcm felixia yeap. Aku pun masih cuba utk berubah ke arah yg lebih baikk.

Jumm semua kita sama-sama berubah ke arah yg lebih baikk :') chaiyok!

posted from Bloggeroid

1 comment... add one now

Mysara Ab Rahman Mysara Ab Rahman 25 May, 2014
Mmg dye sgt cntik n ayu je