ehemm busking?

Assalaaaaaaaaaaaaamualaikummm.
hai engkorang. sihat kah? rindu belog :') hihi

harini aku nak merepek sket psl busking.

kenapa ttbe aku nak cerita psl busking? haaaa td la before peg cls, aku terjoin menyanyi ngn group busking. waahhhh. memula nak tgk je. pstu dgn asri mengajak aku pujuk aku nyanyi. ehemm aku pun termenyanyi la dpn YS td. wahhh seronok sgt uolssss. dah lah haritu masa cuti tak sempat nak peg karok. kali ni join busking pulakk. aku ni suara ada tp tu ah, org yg nak main gitar nye takde. huarghhh. kalau ada mmbe yg reti main gitar lama dah aku join busking. heee. ptg td dpt la aku nyanyi lagu bertakhta di hati faradhiya. lagu feveret kalau peg karok. hahaha. okayyy sebenarnye excited gilaaaa dpt nyanyi td. tu je nak cerita sbnrnye. tp mst ramai yg taktwu busking tu ape. meh aku nak story mory :D

busking? korang tahu ke busking tu apa?

haaa yg dah tawu tu bagus lah. 

yg taktwu tu meh ceq nak habaq mai. ecece konon je type ala ala utagha. bila berckp utagra, hancus mancus :3

busking ni dlm maksud lain dia street performance. ala, senang cerita busking ni satu group, tak kisah la sesape, nyanyi2 kt tepi jalan  ke or mana2 tmpt yg korg boleh perform n ramai org lalu lalang boleh tgk performance korang. biasanya akan ada org yg akan nyanyi n main gitar. tp kalau nak nari ke, buat magic ke pe yg dirasakan menarik, busking jgk namanya tu. busking ni boleh jgk buat duet. masa korg tga perform tu, kalau ada yg bermurah hati nak bg duet kt korang, haaa rezeki korang namanya tu. mana lah ttbe time korang tga perform tu, ada org yg reti psl music2 ni amek korang jadi artis rakaman dia, wahhh kan seronok gituu. huntung sgt nnt boleh jadi retis satu hari nnt. mana tawu rezeki korang. heee

well, aku mmg teringin nak join busking ni. tp tu lah. kalau setakat suara je ada takley jgk. sooooo, sape yg reti main gitar tu meh buat band ngn aku, boleh jgk kita perform dpn org ramai. aku mmg suka bg org dga suara aku. kekonon nak ganti siti nurhaliza. amboiii tinggi sgt cita2 kau fatin fuentebella oii. fuhhh, belajar bagi habis dlu ye dear self.

haaa, tu je la serba sikit psl busking. jumpa next entry yeee. nak baca novel nih. hihi. Assalaaaamualaikummm salam muah muah xoxo bai uolssss :*
ehemm busking?

0 comment... add one now