dating ngn abg2 OC

Assalamualaikummmm selamat pagi!
howwauyuuuu? sihatkah?

pagi pagi dah bebelkan. haha. nak buat cano. sementara tgu cls, tulis la belog kejap. aherher. bkn susah punn. type jee. heee.

smlm sibuk baca novel smpai lupa nak tulis entry. hewhew

semalam pagi ada cls dah. islamic eco n finance. sir monir. Alhamdulillah dia ajar okayy. tp first cls dah ajar. haishh. otak punn nak tak nak je berkembang :3 hahaha. alasann fatin oi alasannnnnnn. cam biasa, aku jgk jadi cls rep. senang nak kutip lecture notes. bkn ape. aherher. then hbs cls abang iqbal cl ajak teman dia peg low yat amek lappy dia. aku yg tga tgu cls ptg pun ikut je lah. abg iqbal ni abg OC masa aku MSR dlu. tu yg rapat tu. heee. lagipun aku kan takde abg. so, abg2 OC tu laa abg aku. hihi. lps tu abam iqbal bknje lunch. Alhamdulillah murah rezeki :D then lepak kt blik JPM. lama tak singgah sana. kt dlm tu ada OC Ong ngn sorg mmber dia. sembang2 mkn twisties Ong bg, pstu abg hafif join ktorg, pstu abg kuchai joinn. meriah blik tuu. haha. then check jadual, mdm dah approve aku nak drop subject advance arabic. sooo, takde lah cls. then peg minum petang ngn abg iqbal, abg kuchai , abg hafif. elok tga sembang2, abg shahrul dtg. wahhh bertambah meriahh. semua ckp psl business memasing. aku dga je. hhahaha. memandangkan kunci rumah sewa aku takde lagi. so, aku pun tgu la smpai kul 6 sbb ika ada cls. ika ni housemate aku yg sama cls ngn aku lah. sementara tu aku baca la novel bagai. then kul 6 blk ah then lepak mandi solat sume. Akak housemate aku masak macaroni carbonara. wahhh mmg dah lama aku tak mkn. so, ktorg mkn reramai. jimat duet dinner. then sambung baca novel smpai tak tertulis entry :3 haha

ni pagi ni. perut bunyik sudahh. huarghh. malas nak kua. kejap lagi la aku buat milo n mkn koko krunch :3 

walaupun cls kul 3. tp kul 1 nk gerak dahh. nak tgk busking unikeyell business school :D heee

okay la taktwu nak ckp apa dahh. Jumpa next entry.

Assalamualaikummm! xoxo sket :p
dating ngn abg2 OC

0 comment... add one now