boringnyeeeeeeeeeee :O

haiii kesayangan iolss semua!!!!! :D
sihat semuanya? Alhamdulillah kalau semua sht. aku pun sht je. hihi.

entry kali ni aku nak cerita betapa boringnye hidup aku 2 3 hari ni. yelaaaaa sejak case kereta kena langgar, my baby boo sorg tu kena masuk workshop. 2 hari tanpa kereta. 2 hari tu. lama gilaaaaa. haishh. nak naik moto, lesen pulak takde. malang hidupp. kuikui

ni pun sambil aku tulis blog ni, AA teman aku. lama tak sembang ngn dia. rindu gilaaaaaa kt dia. rindu nak dga dia nyanyi masa ktorg otp. hihi. thanks babyy! ecece :P

ni lah jadinye bila aku bosan :p


haaaa, tu lah jadinyaaa. conteng kuku guna inai. kahkah. sementara tga tgu cerita OhMyEnglish HelloAmerica, conteng la kuku tu. serious taktwu nak buat apa dahh. naseb inai ada lagi. hihi then bg kering inai tu, pstu tidurrr. bgn je tidur terus cuci inai dan ini lah hasilnyaaa.


tadaaaaaa, cenggitu lah jadinya. hihi. lps basuh je inai tu, mandi la kann. ape lagi. then lapar. yesss kereta takde nak keluar beli food T.T then selongkar dapur. ada roti gardenia. hmm tibai je laaaa. buat air milo then cicah ngn roti. lama gila tak buat cmtu. hihi. sambil makan tu smbil tgk cerita Life of Pi. cerita tu best lah jgk. hihi. hbs cerita tu then taktwu nak buat apa. baring punye baring tertidurrr. hahaha. byk sgt tidur harini then tersedar ayah cl. suro aku siap. peg amek kereta kt kedai. yayyyyy seronok wehhh kereta dah ada blk. tp disebabkan period pain ni aku takley gerak bebyk, so aku blk rumah lepak rumah je. haishh. 

ingtkan esok nak lepas gian peg karok sbb kereta dah okayy. pstu ttbe ayah ckp esok nak blk kampung. hancus plan hancus plan aku. hmmm. nak blk kampung pepagi buta lps subuh pulak tu. hoho. then terus laaaa pack barang utk 3hari 2malam. hbs pack brg td terus bkak tv tgk cerita ku cinta kau seorang. memula cerita dia mcm tak best sbb heroin dia asek marah2 je semak pale otak aku, pstu lama2 best pulak. part plg best bila helmi ngn nenek dia. nenek dia comel nokharom dgn penyakit nyanyuk dia. haha.

ouhhh esok birthday kerol. adik angkt aku from sarawak sorg nihh. kerol lagi sorg jgn perasan eh :p pstu esok lagi birthday apis. dia selamat dah kt UK. holidei la katakan. dia peg whatsapp aku 3 pagi mmg aku tak sedar pape lah kann. haha dia balik from holidei nnt baru aku belanja birthday dia lah. hihi

okayy lah taktwu nak tulis apa lagi. esok jumpa orang perlis. moh belajar ckp utara :3 hewhew

selamat malam semua. moga mimpi indah ye. Assalamualaikumm muah muah :)


0 comment... add one now