Abstract Fest

Hi engkorang!
lama tak dga cerita. sihat kah? sudah makankah? tga buat apakah?
Mahap dah lama tak hupdate blog. ke-busy-an melanda :3 
dgn assignment berlambak2. dgn nari lagi :3

entry kali ni nak cerita pasal Sanggar Emas perform kt UniKL MITEC. dorg jemput ktorg utk perform kt event dorg, Abstract Fest. UniKL MITEC ni kt Johor. 
Eventnye hari sabtu. smlm la. tp hari kames ktorg dah gerak. kul 12 bas dtg dah. tp punye tgu kak Ayu kul 1 baru gerak haaa. so, terpaksa la aku skip cls marketing n business math. serdih merdihh tawu. hewhew. mana pena ponteng lagi :3 kuikui. dalam bas aku duduk second last kt belakang. DocLan duduk belakang sekali. hikhik. dah nama pun bas kann, sejuk, seat sorg satu, mmg tdo lah jawabnye. pstu benti kt rnr kejak makan apa bagai. lmbt bas ni bwk, dgn campur accident lagi. takya cerita la lembab dia cemana. kuikui. jalan punye jalan. kul 7 smpai la uniKL MITEC. besar nokharom wehhhhh. kenapa laaa ubis tak cenggitu :3 then peg check in guest house dorg. besar wehh. dasat sgt. kuikui aku haruslah master bedroom. hikhik rehat kejak betulkan badan, then keluar makannn. kt mana tah. tp ada byk gilaaaaaaa gerai yg jual steamboat tu. then blk tu dah kul 11 lebih. then peg training pulak kt tmpt yg nak kena perform nnt. haaa, kul 1230 baru hbs training. then blk rumah, mandi apa bagai. then tdo.
next day tu mandi sesiap apa bagai berkumpul kt guest house lagi satu, makeup2 semua . kul 9 baru gerak reramai peg breakfast. makan nasi lemak haaaa. sedap nasi lemak tu. haha. then peg blik yg dorg sediakan utk latihan. around 1030 evet start. ouh yea, ktorg menari tuk opening event tu. 5 lagu. hbs perform tu, relax2, photoshoot sanggar emas, merayau. then ada yg request utk ktorg perform lagi. so, lps zohor ktorg perform lagi. aherher :D then closing pun dorg suro perform. adoiii. penat dia takya cerita lah. kuikui. hbs nari2 tu kul 5 jgk lah. then sesiap apa bagai. around 5.45 bertolak blk. ouh yeahhh mmg masuk je bas semua tidurrrrrrrr. penat sgt nari. then benti kt rnr beli food n toilet. lps makan semua sambung tdo lagi. haha. tu aku la. org lain tak pasti :p kul 12 tepat smpai dpn ys. tak blk hostel terus. aku farah alin ikin tumpang rumah kak as n kak muni tdo sana. masing2 baring terus tdo. haha. then esok semua bgn kul 10 lebih. haha. nmpk tak penat ktorg tu? pstu kak as n kak muni jamu roti bakar for breakfast. n lunch kt rumah dorg. soooo baik hakak2 sanggar emas ni :'D teringin nak ada kakak pulak. hewhew smbil lunch tu tgk melodi. hikhik. hbs je melodi sesiap blk hostel. yelaaa takkan nak dok lelama kt rumah org. kuikui. around 230 smpai hostel kemas barang then buat keje apa yg patut. k dah hbs cerita :p

Overall, event tu ohsem lah. byk band yg perform. mcm2 booth ada hado. rugi sape yg tak peg. then yg MITEC punye club menari pun gempak. dgn caklempong apa bagai. nice to meet you guyss ;) hope nnt boleh jemput ktorg lagi :D

ni link video ktorg nari masa abstract fest 





kalau nak tgk video lain, boleh search acc youtube aku, Fatin Fuentebella :)


ni ada sedikit sebanyak gmba ktorg Sanggar Emas 



























k takley kongsi bebyk. kang tak tdo pulak aku. hikhik. goodnite engkorang! sleep tite. xoxo sket. Assalamualaikumm :*

{ 7 comments.. read them below or add one }

Sang Gabriel Sang Gabriel 25 November, 2013
minta permisi untuk curi satu gambar
Liza Licha Liza Licha 25 November, 2013
mcm best jgk aktiviti cmni kan.. hehe
Fatin Fuentebella Fatin Fuentebella 25 November, 2013
sgt sgt best :D hilang stress bila nari :D
Daniela Daniela 26 November, 2013
bestnya menari.. untung awak pndai menari heee :)
Fatin Fuentebella Fatin Fuentebella 27 November, 2013
semua pun pandai menari lah ;) hihi
John Pandai John Pandai 25 January, 2014
wuhuuu...doclan dok blakang skali pon nak citer dlm blog...huhuhu