Hello October!



Ahlan wasahlan Oktober! nmpk tak nmpk tak aku cuba apply arab yang aku blaja dalam blog? ecece :p

whoaaaaaa, sedar tak sedar, dah bulan 10 kan. 3 bulan lagi umur kita bertambah. phewww rasa mcm tak percaya je. rasa mcm baru jeee buat PSPM kt matrik, kelip kelip mata ehhh dah masuk degree, ni dah nak midterm pulak. cepatkan masa berlalu :') phewwww.

bulan 10 akan jadi bulan busy aku. yepp busy :3 malam siswi, convo dinner, stdy, cls, quiz, meeting club, cuti raya, midterm, forum laaa. Forum? aku peg forum? mcm tak percaya kann. cerita dia begini, haaaa bkak je page unikl td tgk ttbe nama ada kena peg Forum Pengguna. hari ahad ni. 8.30am to 5pm. oh noooooooooo. habis waktu relax aku hari ahad. wajib pulak tuuuu. kt city campus. hm hmmmm cano tah boleh terpilih. naseb Aqif sekali terpilih, ada laaaa yg boleh teman aku. hikhik. soooo, minggu ni takde relax. k reen k. relax je. enjoy every moment :) bak kata OC amirul, peace no war yaww :D

k dah taktwu nak ckp ape. May Allah ease everything. keep faith stay strong. chin up and follow the flow~

okayy ada cls. nak kena siap. nnt kita bebel lagi okay. Assalam. xoxo :)

2 comments.. read them below or add one

Liza Licha Liza Licha 01 October, 2013
hopefully dapat dicapai impian oktober awak tu ye dear. singgah follwo sini ;
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau 06 October, 2013
1st time datang singgah blog comel ni. harap2 bulan oct bulan gembira buat awak..