cepatnyeeeeeeeeeeeee D:

Haaaaiiiiiiiii blogger!
korang sihat? makan dah?
fuhhh berhabuk blog tak hupdate. ni nak cerita laaaa apa aku buat masa cuti. ekcelli tga boring ni pepetang kt rumah sorg2 tak buat apa. tu yg update ni. kira aku tga tgu mama blk kije lah nih. hewhew.

well, cuti aku kali ni aku tak buat pape sgt pun. yelaaaa bapak aku pun ada kursus kt ipoh. sooooo, segala keje bapak aku, kira aku lah yang buat. bapak aku ada meeting dgn pengawas peperiksaan nd yg lain. kira bapak aku ni ketua pengawas SPM utk daerah ni lah. tu yg kena bagi taklimat jadah tu. mcm biasa kul 6 aku bgn, bkak kunci rumah apa bagai, hnta mama peg kt kereta, babai mama before dia peg keje. pstu kejut adik adik aku bgn peg skola, siapkan dorg semua, hntar dorg peg skola. kira masa cuti aku, aku jadi maid yg tak bertauliah lah. hbs skola aku amek dorg from skola, hnta dorg tuition, amek from tuition. pstu pepetg lps mama blk keje, tlg mama masak utk dinner, kemas rumah, basuh baju, sidai baju, lipat baju. alaaa, keje yg bibik selalu buat laa. haha. tu yg tak ke mana aku cuti kali ni. hewhew. malam lps amek adik from tuition terus rehat tak buat apa. bku harap je bwk blk tp harammm nak bukak. tgk assignment eco je mampu. tgk je laaa. buatnye tak :3 kuikui. kalau dah blk rumah, mmg kau sentuh la bku jadah ni. haihhh. ni mlm ni aku nak blk hostel dah, kemas apa yg patut, buat apa yg patut. dah lah ada test apa bagai lps ni. kuikui. then esok ada latihan menari pulakkk. mmg esok burn dgn menari je. show pulak hari ahad ni. awwhh nebes hoho yelaaa dah lama tak perform. hee :3 wish us luck! hikhik. soooooooooo, balik je hostel ni kena la bkak bku, bukak notes, bkak assignment bkak semua lah yg berkaitan dgn Islamic Finance. hohoho. 

soooooo, ada 2 3 hari cuti lagi, enjoy okayyy. aku kejak lagi nak masuk penjara bangsar blk -- hewhew.makan laaaa apa yg mak korg masak tuu pepuas. sebelum nak mkn kt cafe yg tak sedap tu. haihh. online pepuas, peluk cium katil korg tu pepuas. haha jgn homesick pulak nnt :p tgk laaa tv pepuas. sblm nak struggle ngn test nnt :3 hewhew. terasa cuti kali cepat sangat. mc tak percaya dah hbs seminggu nihh. adoiii.

k taktwu nak ckp apa dah. sorry bebel bnde merepek. k nak nari kejak. dah lupa step. kuikui. babai korang. takecare! xoxo :)
cepatnyeeeeeeeeeeeee D:

0 comment... add one now