first day classssssss

selamat pagi uolls!
sihat ke sumorang?
wah wah ttbe rasa nak tulis pepagi buta ni. hihi :D

sooo nmpk tak title kt atas tuuu?
well, harini 9.9.2013 bermula lah cls aku sebagai seorang pelajar degree.
bangun je pagi tgk ke luar tgk bebudak keluar hostel dah ada yg naik bas nak ke kampus. tu tak termasuk yg tgh siap semua. ouh yaaa, cls aku mlm lah. kul 7 smpai kul 9. haaaaaaa, takley lmbt lagi ke? kuikui takpeeeee sabar fatin sabarrrrrr. okay cerita dia sekarang aku sorg2 je kt dlm blik sebab roommates semua dah peg cls. aku ni cano? nak buat apa dlm blik? ape la update blog lah. HAHA. cls aku strt kul 7 kann kannn tp bas plg lmbt kul 4 ptg boleh hnta ke kampus.. soooooooo, kenalahh bertapa kt situ smpai mlm nnt. kiranye kul 3 nnt aku nak kena siap dah :3 kira solat asar n maghrib kt sana lah. kuikui. bukan apaa. sebenarnye nebes ouh. hohoho :O tp bila mmbe sume tweet first cls semua., jadi excited pun ada. HAHA.k jgn excited sgt fatin. haaaa, roommates aku semua pkai baju kurung first day. woiii baiknyeeeeee dorg. HAHA tak ksh laaa. asalkan peg cls.

k fatin enuf merepek. sila sedar diri kau tak mandi lagi. k babai uolls. till we meet again. takecare! xoxo Assalamualaikumm.

first day classssssss

0 comment... add one now