day four :D

hai engggkorangggg :D

ni aku nak update blog laju laju. yelaaaa harini waipai mengong sket. kejap ada kejap takde. haihhh sabau je lah. ni nak cerita laaaaaa hari ke4 aku kt snie. kt unikeyelll laaaa. mana lagi. 

mcm biasa jgk 5.45 alarm phone aku berbunyik. lagu 1D yknow. one way or another. seronookkk tawu latgu ni. ce dga ce dga. ecece. then snooze snooze smpai laaaa kul 6.30 bgn solat semau thenn naik katil golek2 smpai kul 8. ouhh yeee kul 7.45 Im call. katanya dah lmbt peg keje. dah lmbt tp sempat call aku. cano tu? kul 8  kemas katil terusssbkak lappy dgn harapan nak buat kije lah kannn. yelaaaa ada keje dah lecturer bagi. wuuuu. ouh ya lupa nak bgtau yg hari ni aku takde cls. bkak lappy bkak twitter pesbuk youtube blog apa bagai. then sebok mmbebel dgn wapai yg cam mengong ni last2 peg mandi dlu. lps siap semua bkaklappy blk dgn harapan ada laaaa waipai nye tp stil takdeee. ouhh me is shooo sad yknow . pstu bebel punye bebel kul 12 turun ngn kak yana peg cafe bungkus nasi. ktorgmkn dlm blik jeeee. suasana di cafe sgt memboringkan ye. then dia tgk cerita cinta jannah dia. aku tgk ah muvie aku tu. kuikui lps dah mkn, siap siap siap siap pstu turun blik tunggu bas. ohmaiiiii. cam biasa. bas tu lmbt. haihhh. dah aaaa kul 2 tu panas. then smpai city campus dah kena tuka bas pulak. haihh leceh yknow. then peg laaa YS. smpai YS peg library mncarik si Aqif. lepak ngn dia dlu. tak lama punn. eh kejap tujuan aku peg kampus harini sbb abg OC shahrul ada buat meeting catur bistari. memandangkan aku taktwu ape bnde tu, so aku pun peg lah nak tgk game dia cemana. aku ajak si Aqif ni join sekali tp taknak. naseb dia ada cls. kalau tak, aku dah sekeh dah dia sbb taknak join aku. HAHA whoopsss sorry Aqif :p then around 5.15 hbs laaaa catur bistari tu. then peg koop kejap beli susu then menuju ke surau utk solat n tgu Aqif hbs cls. around 6.30 dia pun hbs cls ktorg jumpa kt cafe. ouhh lupaa nak bgtau bas dtg kul 7.30 , kira dia teman aku laaaa smpai bas dtg. awwwhhh so sweet of you dear. hihi. korang ni mst tertanya2 Aqif ni sape. haaaaaaa , Aqif ni classmate aku. aku kenal dia punn kt facebook dia add aku, pstu kecoh2 pasal jadual tak betul apa bagai semua. siap whatsapp tunjuk jadual dedua. haha. soooo, smpai skrg ah ktorg kawan. ecece cara ckp mcm lama sgt dah kenal. padahal seminggu pun tak lagi. haha. tp seyes ah terharuuuu dia teman aku smpai aku naik bas semua kannn. thanks Aqif! :D nnt bebila I belanja aiskrim 20sen ke eh. haha. then smpai hostel naik blik dlu mandi semua then turun cafe beli food. ni tga mkn ni. nasi goreng USA. 5 hengget tawu tak. haihh sabar je laaaa. ni aku nak mkn dlu n tgk muvie. esok aku cerita lagi.

kbaiiiii. nak wish goodnite sesiap kt engkorang. hiks. goodnite sweet dreams muah muahh ;)
assalaaaaaaamualaikummm ^,^
day four :D

1 comment... add one now

AnonymousAnonymous 10 September, 2014
Conceived in 2004 by Yuhki Kamatani, Nabari no Ou has all the ingredients for a successful series, however with the
release of volume 4, are they only now coming together.
Go ahead and explore the game in its entirety first, then if you are not satisfied with what
you've bought, get more later. These trials let you try the games to see if you like them or not.


my site coc on pc