raya raya timeee ^^v

ops ! raya ke 4 sudah . 
pnye syok raya smpai tak terupdate blog aku -.- HAHA
meh snie nak cerita cerita yg tak berapa nak best nieh :P
terlupa pulakk ! nak ckp 
hyeeeeee
Assalamualaikum blogger ^^
nieh aku nak cerita pasal raya pertama kt kampung depan rumah aku . 
HAHA
nnt aku sharing2 gambar okeh :D
membebel dulu

okeyy , pagi pagi tadi aku bgn kul 6.30 . tu pun sbb adek nadhirah call aku . HAHA
kalau tak aku tak bgn ag nieh -.-
bgn je terus lah tlg mama kemas rumah tu sket , yelaaa adek lelaki ade 3 orang sume mghancurkan rumah HAHA
dengan tak iron baju lagi . 
mmg agak kelam kabut lah HAHA
tapi lepas sume dah peg masjid , everything dah okey . 
then baru mandi , mama mandi 
pastu cam biase lah every year , jalan kaki blk kg. HHAHA
1 min pun tak smpai :D 
then cam biase aktiviti salam ngn tok . ^^
duet raya :D 
HAHA
then tgk tb . tgu budak2 yg peg masjid blk rumah 
then ble dorang dah blk 
salam2 antara sendiri n bg2 duet raya ^^
dah hbs bg duet raya then peg raya rumah org laaa :D
HAHA
kutip duet raya ^^v
saya budak2 lagi  HAHA
peg rumah makcik timah dlu . 
ouh yea , dpt 4 sampul duet raya 
masyuk doe :D
then , simpan duet raya dulu kt rumah . HAHA
pastu 
peg rumah pakcik kassim
ahha , lama gilaaaaaa ktorg kt rumah dia . 
borak ngn ada sorang akak tu .
dia tak kawen lagi . 
dia takut . 
takut dikecewakan n now dia amek anak angkt . comel sgt ^^
then balik rumah tidoooo . 
penat ooo . 
then ptg peg rumah cik jan . 
yum2 , mkn keau tiau tomyam , sedap babe :D
hehe
then , mlm tu ape lagi gerak mcd pulak . 
nak mghabiskan duet walaupun tga kenyang HAHA
naseb laaa
lepak ngn couz tu yg best n refill air coke tu byk2 kali . 
muka tak malu mnx air free :P
HAHAHAHA
dah peg mcd tu , laptop mst lah tak dilupakan HAHA
yelaaa online freee :P
then , upload gambar raya ^^
kul 11 jgk lah blk . keh3 . 
blk tu ape lagi , smbg online lahh HAHA
tp tak terupdate2 blog nieh HAHA


RAYA ke 2 :D


ouh yeaa , raya ke 2 takde peg mane2 . lepak-ing saje  kt rumah :D
tgk tb sume2 . 
then ptg tu , peg umah cik jan sekali lagi 
ngn mama n ayah ., 
dorang ajak . peg je lah HAHA
then , mlm tu tak takde buat ape . txting with mmbe2 lah . 
tah tak ingt lah , rmai sgt . hbs krdt aku -.-
mlm nieh aku tdo awal jgk ;P HAHA


RAYA ke 3


ahha , orang sebok raya , aku sibuk dating ngn orang . aku jmpe ngn ex aku .
walawei ,  masing2 nak jumpa bfore aku nlk kolej . okey time nie je lah aku free . 
mula2 plan nak peg mid tgk wayang kt sane 
pastu tak jadi , mines je lah ktorg gerak .
yelaaaa . dia nak blnje aku tgk wayang free . 
okeyy wht . 
peg mines naek kete ngn dia . teros gerak kt tempat wayang . 
FINAL DESTINATION :)
best gilaaaa HAHA
kul 11 30 smpai 1.30
then , peg mkn KFC . almaklum lah tak breakfast budak tu . ape laaaa . 
segala macam cerita dia cerita ^^
tunjuk gambar dia tga baring kt tgh jalan ape bagai 
mengarut sungguh itu budak -.-
then , peg kedai sukan . nak crik bj sukan dia . wane hijau . err tak suke -.-
HAHA
then , aku blnje dia eskrem mcd . yelaaa dia dah blnje aku wayang kannn 
then , dia hantar blk . 
blk tu smbung txt ngn dia n mlm tu peg makan luar . mkn mcd . yummy . 
abg mcd oii , takya nak ngorat saya.. 
pintu hati saya dah tertutup rapat buat msa nie . 
dga lah lagu NEED YOU - TRAVIE MCCOY tu haaa . 
kne lah ngn aku lagu tu :')
then blk tu ape lagi , tdo laaaa :D


RAYA ke 4


duduk rumah membulatkan badan ^^
ehehe . 
baek lahh .
tgh hari tu mak njang dtg from perlis . so . kne tlg mama serve food utk dorang . dorang dtg kejap je . then nak gerak johor teros ^^
then ptg tu tdo jap , tgk muvie jap kt lappy , then siap peg rumah pak long . 
huish . bkn maen jauh lagi -.-
naseb kau lah bebeudak takde lesen , aku yg kne hantar HAHA
then blk kul 10 mlm . 

dah tu , teros tdo . yg aku nieh , teros online lah :D HAHA


nieh beberapa gambar utk dishare ^^


nieh DP facebook aku ^^



nieh cousin aku ! dia 12 thn n aku 18 thn , nak twu ape yg same ktorang ?
ketinggian weh . 
gilaaa laah . aku dah same tinggi ngn dia lah :D


nieh arish , jiran aku . ouh yea , rambut dia style gilaaa :D HAHA
pengganti hafiz AF tu ^^


nieh ngn nenek aku :D


nieh kt rumah nenek aku . taktwu kenapa aku berdiri cmtu -.- HAHA



with mama ^^


nieh gambar family aku . colourful ooo . takde tema :D


nieh gambar mengada aku :p HAHA


entry nieh lambat di post gara2 texting with azamLAMBERT 
HAHA
kidding lah . 
mcm2 hallah tadi . 
now dah siap 
takecare , bye2 ^_^
.XOXO.








4 comments.. read them below or add one

Azam Lambert Azam Lambert 03 September, 2011
selamat ali layee... hahaha amboi salahkan i naa.. :P
Azam Lambert Azam Lambert 04 September, 2011
yelah2 i yang slah, haha wekk :P