KMS , here i come !

Assalamualaikum salam sejahtera selamat pagi salam 1 malaysia ,
just nak tulis short entry buat kali terakhir before aku check in kt hotel KMS nieh :P 
hotel lah sgt kan . 
senior sane ckp panas gilaaaa :O
tp sume matriks pon panas . dah la panas . pastu jauh kt pendalaman :P
naseb laaa kannn . 
tapi takpee . blaja pnye pasal :') 
hehe . 
no more maen2 (:
ouh yaa , nak dftar kne pkai bj kurung seyh , takley panas lagi ke nnt :D 
hehe . kidding , tp bagoslah pkai bj kurung kan (:

soooooo , 
akhir kata
korang take care ea . 
jgn lupe aku . 
rajen2 lah jenguk blog aku . naa , dah tuka lagu kann :D 
hehe . 
adek aku tga nyanyi tu :D
kepada group aku tu , 
jaga group tu elok2 ea . 
jgn asek promote blog masing2 je ,
kenal2 lah (:
ALL THE BEST korang . 

im gonna miss all of you :')
aku akan carik mase utk menulis kt blog nieh . 
taktwu lah ble nak blk rumah nieh (:



love ya !
mmuah ! 
byebyebyebyebyebyebyebyebyebyebye 
^_^

{ 7 comments.. read them below or add one }

hani_azmi hani_azmi 06 June, 2011
gudluck ^^
study hard ^^
sergeant keroro sergeant keroro 06 June, 2011
gud luck!

suke lagu baru ni,hehe xD
♥ Frau Reen ♥ ♥ Frau Reen ♥ 08 June, 2011
hye..rin dtg n da folow..jom jalan2 blog rin..n folow juge ye
Syed Riduwan Al-Edrus Syed Riduwan Al-Edrus 14 June, 2011
Done follow your blog,,,follow mine
http://outsyedtheboxes.blogspot.com/
LITTLE NUUR LITTLE NUUR 17 June, 2011
wah selamat menjadi pelajar matrik yang berjaya*ayat skema*HAHA
NuSaNa NoSa 91 NuSaNa NoSa 91 17 June, 2011
bljr leklok ye fatin~~~











ehhhhhh?? ni entry lama kn?? mana yg baru?? T_T
anak kecil anak kecil 25 June, 2011
hehe kira lepas ni berehat daripada menghabiskan beras dekat rumah la eh? :P tak adalah. selamat belajar! :)