cuak dowh !

Assalamualaikum n good morning bloggers (:
selamat hari jumaat :D 
ngee . 
dah nka cuti la . 2 hari . sabtu n ahad 
HAHA . 
adek2 kt skola boleh bgn lmbt kan kan?
mwahaha . 

okayy , 
to bieee , 
sorry tertdo . 
then ble tersedar nak reply msg , 
krdt hbs . 
caller ringtone pnye pasal 
:(
sdeyh gilaaaa . 
dah la RINDU gilaaaaaaa kt dia . 
hmmmm . 

okayy , 
ce diam ce diam...
dupdapdupdapdupdapdupdapdupdapdupdap..
korang dpt rase tak heartbeat aku?
aku cuak !!!!
cuak ape weh ? chilleks sudah la . 
banyak la kau chilleks . 
sorang je bley buat aku chilleks skg nie . 
ce teka ce teka . 
bie la :D
cbe pujok reen bie :')
hehhehe . 

okayyy aku cuak sbb ade la 1 bnde nieh . 
alaa , korang yg umo 18 thn , twu la weh . 
ce gtw ce gtw . 
naaaaaa , 
result UPU laaaa . 
jengjengjeng . 
adeh . 

okayy aku mmg akan mengadap kt dpn lappy nieh smpai result UPU keluar . 
cuak weh . 
tipu ah sape yg tak takot :P
nak kne pang ngn aku?
HAHAHAHHA
yelaaa , mst la cuak kan . 
nie about masa depan kita :')
sape taknak yg terbaek kan ^_^
kan kwn2 ?

Ya Allah ya tuhan aku , berikanlah aku ketenangan dan kekuatan untuk menerima segale ketentuan Kau . 

okayyy chilleks fatin ^_^
nnt ble dah dpt result tu sharing2 ngn aku tw2 . 
nak twu jgk :')
sharing is caring kan ^_^
hope dpt la same tmpt ngn bie . tak pon negeri same ke , daerah same ke . HAHA
:)
ngee~

ouh yaa , hari nie tak yah masak laa . 
ngee..
mmg free la . cepat la bgn syg oii . 
tak rindu reen?
:')

okayy aku taktwu dah nak cte ape . 
byebye korang . 
dah bkak blog aku nie , tinggalkan jejak ea?
nnt aku akn jenguk blk blog korang :)

takecare . 
selamat pagi .
selamat pegi solat jumaat ^_^
selamat cuak . 

SALAM .
mmmuahhh ! :*

cuak dowh !

0 comment... add one now