KASUT BUROK?? =.='

hbs je party ptg tu , mlm tu mama ajak g alamanda pulak . crik handbag ktorg . mak aii . tak ley penat ag en aku . HAHA . LOL~ pusing pnye pusing tak jmpe =.= penat jalan je la . patu singgah mekdi mkn la :D icecream ! HAHA . patu blk je laa . aku tak kesah sgt coz dah penat sgt . terjmpe puak ngn ustzh khairol syahriyyah . btol ke aku eja nieh . btol la kot . hehe . 


then pagi nie mama ajak g sunway pyramid pulak . naa . mama ckp kt sane byk beg . so ktorg pegi la . kul 10 gerak da . takot full . yelaa sane femes kot . rmai glee . okayy sumpah besar . terase mls gle nak jalan . HAHA . nak crik hndbag pnye pasal tak pe la . cbe teke . hndbag yg aku brkenan dah jmpe ! HAHA . hrge hndbg tu rm130 . HAHA . berbaloi la ^_^  


tp nieh aku nak cte bnde len :D okayy mmg dari tadi aku nak cte . HAHA . korg tgk dlu eh gmba2 kt bwh nieh . 













okayyy soalan pertame aku nak tnye kt korg lps tgk gmba ats nieh , ape first thought korang? first thought aku 

'what the hell kasut cmnieh . gle BUROK doe HAHA'

aku gtw bpk aku . dy pon shocked . LOL~

haha . ble aku check hrge ....


tudiaaa . rm149.00 . kalah wooo hrga handbag aku HAHA . 

gile btol . mwahahaha . 

woii , bg aku free pon aku taknak la pkai . tak kesah la branded ke taj j=kasot nieh . HAHA . korang sanggup ke? 

BUROKBUROKBUROKBUROK =____=

HAHAHA jgn mara yea :D HAHA

sekadar meluahkan perasaan nieh . 

okayy takecare , ckup utk hari nie . 

daa~



0 comment... add one now