untitle ?

actually tataw doe nak buat tajuk ape utk entry nie . haha . letak je la untitle . haha !

btw , nak cte pasal aktiviti aku today =D

cam biase alarm clock aku akan berbunyi kul 6.30 . haha . lagu what the hell avril lavigne , mmg terbaekk la nak bg org bgn tdo . haha . then , cam biase solat , bc quran 2 page . then , farriz ttbe gtaw aku , kak , anta aku g skola taw . haa , yelaaaa . then g uma tok , mnx menu utk bfst dy today . dy ckp nak kuae tiau . haa , oke cun teros tringt kuae tiau anujung . haha . ailikee (: then , get ready dlm kete tngu farriz kunci rumah segale then bwk lah dy g skola . bgn lmbt je keje dy nie . tu yg salu suro aku hantar =P ble kau nak berubah bro ? mwahaha , farriz nie adek aku , bawah aku je . form4 tapi bdn dy kan....tolak aku teros jatuh aku doe . haha . dy nie mmg kuat mkn lah . then , g la anjung beli bfst tok aku . then , blk la rumah . aku mkn la . then dpt msg from someone , waaa , ske deh . haha . gatal kau fatin . LOL ~ then , blk mandi mkn siap segale . 8.25 kua rumah , amek mmbe . almaklum lah , da de LESEN. then g la stadium tu , fayyadh dah smpai . mwahaha . then , ble dah 15mins cmtu , megat n the geng smpai , then 15 mins ag , fami n the geng dtg . whoa , nak taw , mule2 book 2 court ,tapi today ramai yg dtg , so , book lagi 1 court , ktorg conquer la stadium tu . haha . sembilanbelas org dtg . haha ! then amek gambar segale . patu blk r . anta ell ,  then g mines weh , anta alyn n the geng . dorg nak merayau . haha . then , aku blk rumah , masak segale . patu ayah aku g solat jumaat . aku kemas rumah sket . then , kua g bank . 3kali jgk r aku pusing nak crik parking =.= nak masokkan duet . cehh . haha . then , blk rumah online and amek gambar from tira . adoi . penat doe siap2 nie . hahaha . 3kali kua . 3kali pkai tdg (: haha


oke la . aku dah tataw nak tulis ape . chaww ! (:

untitle ?

0 comment... add one now