sesat dowh !

heyy , aku baru perasan aku gne gelaran 'saya' kt last entry . mwahaha . cam lawak jea . okeyh . hari ini aku nak cte aktiviti aku utk hari nie la . haha .

semalam , tira txt aku , tnye free tak esok sume segale . aku tnye kenapa , dy ckp , g amek2 gambar . ala , photoshoot gitu . haha . memandangkan aku dah de lesen , aku pon join je la . aku nak test gak r bwk kete g jalanraye =D haha . kul 7. 30 . aku mandi r siap segale . sempat ag doe chat ngn ckgu amirul . ahha . then , tepat  8am , aku kua uma n g uma tira . whoa , dah siap kua segale . then , amek mira pulak kt skola . hmm , then bermula ekspedisi mencari kawasan yg cantik utk amek gambar . haha . ouh dah jmpe , bak kate tira , new zealand malaysia weh =D haha . mmg lawa doe . haha . then , nak crik tmpt len pulak . tapi sebelum tu isi minyak la . haha .minyak dah nak empty . then , g la . pegi amek area hotel mne tah . lawa la (: lame jgk kt situ . then , ble nak blk serdang terSESAT weh . sampai putrajaya . haha . tak gle ke name tu . haha . dah alang2 smpai putrajaya , g la alamanda . nak mkn ouh . yelaaa . sume tak mkn ag . haha . so , g la mcd mkn bfst . terbaek wokk =D haha . dalam kul 10.45 ktorg blk r . haha . then , anta mira n tira g uma itra then aku blk . lupe beli topup doe . adoi . tadi mama call pon takley call blk . kesian kan . then blk , g la panaskan lauk . 5mins lps tu , fami blk (: then , g layan kerenah dy jap . haha . then skg , aku sorg2 lagi . huhu .

dah 2 ari krdt aku rm 0 . 00 weh . haha . mls doe nak kua topup . tapi kne gak today topup . adoi . bosan kot sorg2 kt rumah . k la . nak g uma tok pulak . nak sembang2 ngn dy . cucu mithali kan . haha !

okayy gtg . takecare tata~


sesat dowh !

0 comment... add one now